Υποκλίθηκε και το Άνφιλντ στη Ρεάλ

23:41 22/10/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 3η αγωνιστική

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: Άνφιλντ

Η Ρεάλ πήγε στο "Άνφιλντ" για να σπάσει την κακή παράδοση που την ήθελε να μην έχει κερδίσει ποτέ εκεί και το πέτυχε με τον πιο εμφατικό τρόπο. Η ομάδα του Αντσελότι

δεν άφησε περιθώρια στη Λίβερπουλ και επικράτησε με

Η Λίβερπουλ απείλησε πρώτη όταν στο 11' ο Τζέραρντ έκανε το σουτ και ο Κασίγιας έδιωξε. Στο 23' όμως ο Χάμες έβγαλε εξαιρετικά για τον Κριστιάνο που πρόλαβε τους αμυντικούς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πορτογάλος στο 28' έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά στο 30' ο Μπενζεμά εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Κρόος και με το κεφάλι έκανε το 2-0. Ο Γάλλος "χτύπησε" και στο 41' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η άμυνα της Λίβερπουλ δεν κατάφερε να διώξει και αυτός έκανε το 0-3. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Λίβερπουλ είχε δοκάρι με τον Κοουτίνιο. Ο Μινιολέ στο 64' έδιωξε το σουτ του Κριστιάνο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Μορένο, Λόβρεν, Τζέραρντ, Κοουτίνιο (67'Μάρκοβιτς), Χέντερσον (67'Τσαν), Άλεν, Στέρλινγκ, Μπαλοτέλι (46'Λαλάνα)

ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Βαράν, Πέπε, Μαρσέλο (84'Νάτσο), Αρμπελόα, Κρόος (81'Ιγιαραμέντι), Χαμές Ροντρίγκες, Μόντριτς, Ίσκο, Ρονάλντο (77'Κεντίρα), Μπενζεμά.

Keywords
Τυχαία Θέματα