Επική ανατροπή για Άρσεναλ

23:41 22/10/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-4ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΑΡΣΕΝΑΛ: 1-0
Γήπεδο: Κονστάντ Βάντεν Στοκ

Η Άρσεναλ βρέθηκε να χάνει ως το 89' από την Άντερλεχτ κι όμως πήρε τεράστια νίκη με 2-1.

Στο 3ο μόλις λεπτό, ο Αλέξις έδωσε για τον Καθόρλα, που έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ άουτ πέρασε και η κεφαλιά του Γουέλμπεκ στο 16'. Στο 29ο λεπτό, το μονοκόμματο σουτ του Πράε, κόντραρε και πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 37' την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά

του Μερτεζάκερ.

Στο 48ο λεπτό, ο Μερτεζάκερ έκοψε σωτήρια τον Σιριάκ, ενώ στο 50' ο Προτό απέκρουσε εντυπωσιακά την γυριστή κεφαλιά του Σάντσες. Στο 56' ο Ράμσεϊ αστόχησε από καλή θέση ενώ στο 58' ο Μαρτίνες είπε όχι σε σουτ του Σιριάκ και στο 64' ο Προτό είπε όχι σε συρτό σουτ του Καθόρλα. Και τελικά στο 67ο λεπτό, ο Πράε έβγαλε τη σέντρα και ο Νάχαρ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Όλα έδειχναν πως η Άντερλεχτ θα έπαιρνε τεράστια νίκη, αλλά στο 89' ο Γκιμπς με όμορφο πλασέ έκανε το 1-1 και πριν προλάβει να συνέλθει η Βελγική ομάδα, υπέστη το σοκ στις καθυστερήσεις. Ο Σάντσες έβγαλε τη σέντρα και ο Ποντόλσκι με σουτ έκανε το 21.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ντεσάχτ, Μπεμπά, Βάντεν Μπόρε, Πράε (88' Ντεντόνκερ), Ντεφούρ, Τιέλεμανς, Νάχαρ, Σιριάκ (83' Σουάρες), Ατσεμπόνγκ, Κοντέ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Μαρτίνες, Γκιμπς, Μερτεζάκερ, Μονρεάλ, Τσέιμπερς, Γουίλσιρ (83' Ποντόλσκι), Ράμσεϊ, Καθόρλα, Φλαμινί (75' Τσάμπερλεϊν), Αλέξις, Γουέλμπεκ (75' Κάμπελ)

Keywords
Τυχαία Θέματα