Ξέσπασε ο Πανιώνιος (VIDEO)

19:12 16/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 29η αγωνιστική

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 4-2

ΓΗΠΕΔΟ: Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ.Τριτσώνης

Σημαντική νίκη που τον απομακρύνει από τις επικίνδυνες θέσεις πέτυχε ο Πανιώνιος που επικράτησε με 4-2 του Λεβαδειακού. Γκολ για τον Αραβίδη, καλή εμφάνιση

από τους Ανέστη, Ντούνη και Λαμπρόπουλο.

Καλύτερο ο Λεβαδειακός στο πρώτο μέρος όμως ήταν ο Πανιώνιος που κατάφερε να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιράι στο 12' όταν ο Ορτέγκα έκανε το σουτ του και ο Λαμπρόπουλος έκοψε την μπάλα με το κεφάλι πριν περάσει τη γραμμή. Στο 24' ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ όταν μετά την κακή προσπάθεια για σουτ του Κούρντι η μπάλα πήγε στον Αραβίδη και αυτός έκανε το 1-0. Σχεδόν με τη σέντρα ο Μάντζιος έπιασε από κοντά την κεφαλιά με τον Ανέστη να μπλοκάρει. Στο 39' ο Ορτέγκα πέρασε τον Παντίδο αλλά ο Ανέστης βγήκε σωστά και τον έκοψε.

Νωρίς στην επανάληψη (55') ήρθε και το 2-0 για τον Πανιώνιο με σκόρερ αυτή τη φορά τον Παύλο Μητρόπουλο. Στο επόμενο λεπτό ο Κούρος έστρωσε για τον Κολοβό και αυτός από κοντά έγραψε το 3-0. Ο ίδιος παίκτης έκανε στο 74' το 4-0. Στο επόμενο λεπτό πάντως οι Βοιωτοί κατάφεραν να μειώσουν με σουτ του Μάρτινς ενώ στο 86' έκαναν το 4-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ν. Αναστόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός (78'Κουλουχέρης), Λάζνικ (68'Γιάννου), Παντίδος, Μητρόπουλος, Ντούνης (78'Καπάνταης), Λαμπρόπουλος, Αραβίδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σ. Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Πετρτάτσι, Μάρτινς (77'Βούκσεβιτς), Βαρέλα, Μάντζιος (70'Μάντζιος), Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεφ (70'Λυκογιάννης).

Keywords
Τυχαία Θέματα