Μεγάλο διπλό για Φράιμπουργκ

18:29 16/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 25η αγωνιστική

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: 1-4

ΓΗΠΕΔΟ: Commerzbank Arena

Μεγάλο διπλό για την Φράιμπουργκ που επικράτησε 4-1 στην έδρα της Άιντραχτ και έκανε σημαντικό βήμα παραμονής. Ο Σούστερ έκανε το 0-1 στο 34' και στο 54' ο Γκουεντέ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους φιλοξενούμενους. Η Άιντραχτ μείωσε με τον Χοσέλου στον 59' όμως το

γκολ του Φέλιξ Κλάους στο 70' σφράγισε τη νίκη της Φράιμπουργκ. Στις καθυστερήσεις ο Γκουεντέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Γιουνγκ, Μάντλουνγκ (74'Στεντέρα), Ρους, Ντζάκπα, Σβέγκλερ, Φλουμ, Άιγκνερ, Μέιερ, Ινούι (59'Ρόσενθαλ), Χοσέλου.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Σοργκ, Κρμας, Μ.Γκίντερ, Κ.Γκίντερ, Σούστερ (75'Χεν), Φερνάντες, Σμιντ (35'Κλάους), Ντάριντ, Γκουεντέ, Μεχμέντι (87'Κερκ).

ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Imtech Arena

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά το Αμβρούργο επικράτησε με 2-1 της Νυρεμβέργης και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Καλχάνογλου άνοιξε το σκορ στο 80' και έξι λεπτά μετά το αυτογκόλ του Φραντς σφράγισε τη νίκη των γηπεδούχων. Η Νυρεμβέργη κατάφερε να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Ντριμιτς

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Άντλερ, Ντιεκμέιερ, Ντζουρού, Μανσιέν, Βέστερμαν, Μπαντέλι, Αρσλάν (88'Ρινκόν), Καχλάνογλου, Ιλίτσεβιτς (85'Γίρατσεκ), Φαν ντερ Φάαρτ (82'Τέτσε), Ζόουα.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Σέφερ, Άνγκα (62'Μπάλιτς), Πέτρακ, Πινολα (82'Πέκχαρτ), Πλάτενχαρντ, Φραντς, Μακ (68'Καμπάν), Φέουλνερ, Κιγιοτάκε, Χλούσεκ, Ντρμιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα