Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ

18:35 16/3/2014 - Πηγή: AEK365

Παρά την πικρία που υπήρχε από την άσχημη εμφάνιση και τον αποκλεισμό στον ημιτελικό του Final 4 από τον Ολυμπιακό, το ΤΑΑ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε εξέφρασε τις ευχαριστίες τους προς τους διοργανωτές του F4.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ασπρόμαυρου ΤΑΑ:

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμο Καλαμάτας και τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Νίκα, τη διοίκηση του ΑΟ Καλαμάτας '80 και ειδικά τον εκπρόσωπο του συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Βλάσση, την ΕΟΠΕ και τον πρόεδρο της κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη για την άψογη φιλοξενία της αποστολής μας στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Θέλουμε να συγχαρούμε και δημόσια τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση όπου και τηρήθηκαν κατά γράμμα τα όσα αποφασίστηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν από τη διεξαγωγή του φάιναλ φορ και οι ημιτελικοί στους οποίους συμμετείχε και η ομάδα μας διεξήχθησαν σε άκρως αθλητικά πλαίσια με τον φίλαθλο κόσμο της Καλαμάτας να δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για το βόλει.

Η φετινή διοργάνωση μπορεί να σταθεί σαν οδηγός για το μέλλον και ελπίζουμε να γίνουν και άλλες διοργανώσεις υψηλού επιπέδου στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας.

Επίσης, ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό του ξενοδοχείου Messinian Bay που φρόντισαν να μην λείψει τίποτα στην αποστολή της ομάδας και έκαναν ευχάριστη τη διαμονή μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα