Ξεχώρισαν παίκτες στα δοκιμαστικά

16:43 13/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στα χθεσινοβραδινά δοκιμαστικά της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ στο κλειστό γήπεδο του Γέρακα οι εντυπώσεις που άφησαν τρεις παίκτες, ειδικά στον Δημήτρη Κουνταρδά ήταν αρκετά θετικές. Πιο συγκεκριμένα οι νεαροί παίκτες έδειξαν πως μπορούν να αγωνιστούν με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και να ανεβάσουν το επίπεδο ακόμα πιο ψηλά. Αυτοί οι νεαροί είναι ο Κουτουζος Σαββας 22 ετών, ο Βιτσήλης Χρήστος 17 ετών, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού στο 11άρι ποδόσφαιρο

με μεγάλη μάλιστα επιτυχία και ο Σόνι Μαλλί, που είναι 18 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.Στην Ένωση επιθυμούν να βρουν ταλέντα μέσα από αυτή την διαδικασία, ώστε σε συνδυασμό με τους πιο έμπειρους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Από αύριο ο Ενωσίτης τεχνικός θα δώσει άδεια στους παίκτες του, ώστε να απολαύσουν τις διακοπές τους μετά από σκληρή και κουραστική χρονιά και θα τους περιμένει από Αύγουστο στα γήπεδα, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της επόμενης περιόδου. Η φετινή χρονιά θα κλείσει την επόμενη Πέμπτη, στις 21:00 το βράδυ , με οικογενειακό... πολεμικό διπλό και ΕΠΑΘΛΟ σουβλάκια και κοψίδια!

Έπειτα και μετά το επίσημο τέλος των προπονήσεων, δηλαδή το διάστημα μεταξύ 1-20 Ιουλίου θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς για αποχωρήσεις και μεταγραφές.

Keywords
Τυχαία Θέματα