Αντιδράσεις για Κωστένογλου

16:32 13/6/2012 - Πηγή: AEK365

Αντιδράσεις προκάλεσε στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ η συνέντευξη του Νίκου Κωστένογλου στο Kontra Channel, στην οποία τόνισε ότι ο ένας από τους δύο δρόμους της ΑΕΚ είναι ο υποβιβασμός στη Δ' Εθνική! Η πλειοψηφία των φίλων της Ένωσης δεν είδαν με καθόλου θετικό μάτι την άποψη που εξέφρασε ο Καβαλιώτης τεχνικός και για να το διαπιστώσει κανείς αυτό είναι

αρκετή μια βόλτα στα site κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στα forum των «κιτρινόμαυρων» οπαδών, όπου υπάρχουν πολύ αρνητικά σχόλια για τον μέχρι πρότινος προπονητή της Ένωσης (τη δεδομένη στιγμή δεν έχει συμβόλαιο με την ομάδα).
Πάντως, πέρα από τις αντιδράσεις, ο Κωστένογλου πιάστηκε... αδιάβαστος, αφού ακόμη και στην περίπτωση υποβιβασμού στη Δ' εθνική, η ΑΕΚ δεν ξεκινάει από την... αρχή. Για να διαγραφούν τα χρέη της προς το Δημόσιο θα πρέπει να παραμείνει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες για τουλάχιστον δύο χρόνια, ενώ τα χρέη της προς ποδοσφαιριστές θα ισχύουν σε κάθε περίπτωση, βάσει των κανονισμών της FIFA. Αυτές οι υποχρεώσεις ξεπερνούν τα 6,5 εκατ. ευρώ. Και αν αυτή τη στιγμή για την ΑΕΚ της Σούπερ Λίγκας είναι μια φορά δύσκολο να ανταποκριθεί σε αυτές τις υποχρεώσεις, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς ότι θα είναι... 1.000 πιο δύσκολο να το κάνει παίζοντας στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, όπου τα έσοδά της θα είναι σχεδόν... ανύπαρκτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα