Ξανά στον Άρη ο Φερέρ

15:03 24/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Μανέλ Φερέρ αναλαμβάνει ξανά ενεργό ρόλο στον Άρη με τον Ισπανό ατζέντη να μην κρύβει την ικανοποίηση του για την νέα συνεργασία και να υπογραμμίζει πως προέχει η ομάδα να εξυγιανθεί οικονομικά.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "allaboutaris", ο Μανέλ Φερέρ τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τον Άρη. Έχω πολλούς φίλους στην ομάδα με τους οποίους μιλάω συχνά και έρχομαι με σκοπό να βοηθήσω από την πλευρά μου

για να δημιουργήσουμε κάτι καλό. Πιστεύω ότι υπάρχει διάθεση από όλες τις πλευρές για να έχουμε μια καλή συνεργασία και να κάνουμε το καλύτερο ο καθένας από το πόστο του. Όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Άρη να γίνει ανταγωνιστικός. Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει Άρης. Δεν θέλω να πω περισσότερα αυτή την στιγμή".
Για την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη, ο Φερέρ δήλωσε: "Καταρχήν δεν σταμάτησα ποτέ να ενδιαφέρομαι για τον Άρη. Έχω δεθεί με την ομάδα και τους ανθρώπους της. Έχω τακτική επικοινωνία με τον Γιάννη Κόντη και μου έχει πει κάποια πράγματα. Θα δούμε τα δεδομένα και με βάση αυτά θα πορευτούμε. Θα έρθω σύντομα στην Θεσσαλονίκη για να βάλουμε κάτω τα πράγματα και να πάρουμε αποφάσεις. Φυσικά και είμαι ενήμερος για την κατάσταση στην Ελλάδα γενικότερα και στο ποδόσφαιρο. Ο Άρης πρέπει να εξυγιανθεί πρώτα οικονομικά και αυτό είναι πάνω από όλα. Θα γίνουν συνετές κινήσεις. Έξυπνες κινήσεις, θα έλεγα. Όπως για παράδειγμα ήταν οι περιπτώσεις του Κάλβο, του Κόκε, του Παλαθουέλος και άλλων παικτών που είχαν έρθει τότε στον Άρη. Ξέρουμε την συνταγή. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε παίκτες χαμηλού κόστους αλλά υψηλής ποιότητας. Αν ξέρεις την αγορά υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις και θα κάνουμε το καλύτερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα