Γκαρσία: «Δεν έχω χάσει την όρεξή μου»

Μπορεί να διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο ο Πάμπλο Γκαρσία υποστήριξε πως έχει πνεύμα νικητή, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει στον ΠΑΟΚ για περισσότερο από ένα χρόνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος και περήφανος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είναι μία καινούργια περίοδος, πρέπει να γίνει μία καλή ομάδα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε δυνατά», είπε αρχικά στον «sport103.fm» για την ανανέωση του συμβολαίου

του ο Πάμπλο Γκαρσία.

Όσον αφορά στο λόγο που δεν ανανέωσε για ακόμη δύο χρόνια, είπε: «Πιστεύω ότι το σωστότερο στην ηλικία που έχω είναι να πάμε χρόνο με το χρόνο. Να βλέπω και εγώ πως αισθάνομαι, να μην έχω τραυματισμούς και να μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Όσο αισθάνομαι καλά αυτό θα γίνει και το καλύτερο ήταν να πάμε βήμα-βήμα».

Αναφορικά με τα συναισθήματά του, τόνισε: «Σίγουρα το πνεύμα 25χρονου το έχω. Το σωστότερο είναι τα νέα παιδιά να προχωρούν στο ποδόσφαιρο και εμείς να προσφέρουμε κάτι. Την όρεξη δεν την έχω χάσει. Τώρα η δουλειά μας είναι να κατευθύνουμε τα παιδιά στο σωστό δρόμο. Να είμαστε ένα κομμάτι της ομάδας για να μπορούν τα νέα παιδιά να προχωρήσουν μέσα από αυτό».

Σε ερώτηση για το ρόλο που έπαιξε η οικογένειά του, είπε: «Είναι ένα γεγονός αφού η οικογένεια είναι πολύ σημαντικό κομμάτι να προχωρήσεις. Εχω αποφασίσει από την αρχή ότι θα είμαστε μαζί. Τα παιδιά μου έχουν φίλους και παρέες εδώ. Είναι ένα κομμάτι που κάνει πιο εύκολη την παραμονή μου στην Ελλάδα».

Ο Γκαρσία αναφέρθηκε και στη δήλωση που έκανε ότι θα πολεμήσει ακόμη ένα χρόνο: «Είμαι πανέτοιμος για πόλεμο άλλη μία χρόνια. Να κάνουμε μία σωστή ομάδα, με νέα παιδιά που θα ρέπει να προετοιμαστούν για τις αδικίες του ποδοσφαίρου και να ωριμάσουν σωστά. Να μπορούν να καταλάβουν ότι αυτές οι αδικίες δεν είναι το καλύτερο. Θέλουμε όμως να προχωρήσουμε μαζί».

Τέλος, το μήνυμα που θέλησε να στείλει ενόψει της νέας χρονιάς, είπε: «Είναι γεγονός και το έχω δηλώσει ότι δεν είμαι άνθρωπος που μιλάει για το μέλλον. Μου αρέσει η στιγμή. Η ανανέωση θα δείξει τι θα γίνει. Έχω στο μυαλό μου όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο να ασχοληθώ ως προπονητής. Αλλά πρέπει να περιμένουμε τη στιγμή.

Αυτή τη χρονιά πρέπει να δουλέψουμε για να μπορέσουμε να αλλάξουμε και το σκηνικό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αισθάνομαι περήφανος που είμαι σε μία ξένη χώρα και με έχουν κάνει να αισθανθώ ένας Έλληνας ακόμα. Είναι πολύ τιμητικό για μένα. Αυτό που εύχομαι σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, είναι να βρεθεί εκεί που αξίζει, να πάρει ένα πρωτάθλημα και να το ζήσω ως ποδοσφαιριστής, ως φίλαθλος ή με όποιον άλλον τρόπο είμαι στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα