«Ξανά μεγάλη και πρωταγωνίστρια η ΑΕΚ με Μελισσανίδη»

08:02 19/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ήρθε στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 1999 και μέσα σε λίγο καιρό έγινε από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας. Η θητεία του στην Ένωση συνέπεσε με αυτή του Δημήτρη Μελισσανίδη στη διοίκηση. Ο "Μίλο" με δηλώσεις του στην "Ώρα των Σπορ" αναφέρθηκε στον Τίγρη τονίζοντας: «Ήτα δύο πολύ όμορφα χρόνια για μένα. Δέθηκα με την ΑΕΚ και την Ελλάδα

και παρακολουθώ συνεχώς τα νέα της. Για τον κύριο Μελισσανίδη τι να πω; Είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος που έχω γνωρίσει ποτέ! Πραγματικός ποδοσφαιρικός παράγοντας, με πολλές γνώσεις γύρω από το άθλημα και άρρωστος με την ΑΕΚ! Με αυτά που μας έλεγε μας έκανε όλους να δίνουμε και την ψυχή μας για την ομάδα και όποιος ήταν στην ΑΕΚ του Μελισσανίδη γινόταν αυτόματα ΑΕΚτζής»!

Όσο για το πως βλέπει τα πράγματα για την Ένωση από εδώ και πέρα ο Μιλοβάνοβιτς τόνισε: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κύριο Μελισσανίδη και στα όσα λέει. Είμαι σίγουρος πως θα κάνει την ΑΕΚ ξανά μεγάλη και πρωταγωνίστρια, με το δικό της γήπεδο. Είναι ο μοναδικός που μπορεί να το εγγυηθεί αυτό και είμαι πολύ αισιόδοξος. Σε δύο χρόνια από τώρα η ΑΕΚ θα είναι στην Σούπερ Λίγκα και θα πηγαίνει μόνο για το πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα