Μιλοβάνοβιτς: Κατευθείαν βασικός ο Χουάνπε

08:02 19/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στα 40 του πλέον ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται στις Κανάριες Νήσους και εργάζεται ως αθλητικός διευθυντής στην ομάδα του της Λας Πάλμας. Ο γνωστός μας από το πέρασμα του από την ΑΕΚ, "Μίλο" με δηλώσεις του στην "Ώρα των Σπορ" επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Χουάνπε και δήλωσε βέβαιος πως θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ.

-Κύριε Μιλοβάνοβιτς βρίσκεστε αυτή

τη στιγμή στην Λας Πάλμας σαν τεχνικός διευθυντής. Πως είναι τα πράγματα στον σύλλογο και ποιοι είναι οι στόχοι για τη νέα σεζόν;

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη σεζόν που ξεκινάει. Έχουμε ενισχυθεί σημαντικά και θα κάνουμε και κάποιες συμπληρωματικές κινήσεις για να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο. Ο στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στην μεγάλη κατηγορία και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

-Υπάρχει η πληροφορία πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για έναν ποδοσφαιριστή που ανήκει στην ομάδα σας, την Λας Πάλμας. Ο λόγος για τον Χουάνπε...

«Το γνωρίζω και έχω μιλήσει και μαζί του για αυτό το ζήτημα! Ξέρω πως τον έχει προσεγγίσει η ΑΕΚ και ο Χουάνπε μου ζήτησε τη συμβουλή μου, γιατί είχα παίξει και εγώ στην ΑΕΚ. Αυτό που του είπα ήταν να πάει με κλειστά ματιά! Του είπα πως θα είναι μια ιδανική επιλογή για εκείνον και πως πλέον, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πρόεδρο, υπάρχει ασφάλεια και σιγουριά για οτιδήποτε απασχολεί έναν ποδοσφαιριστή».

-Ποια στοιχεία τον χαρακτηρίζουν στο παιχνίδι του;

«Είναι ένας ψηλός αμυντικός, ο οποίος ωστόσο δεν υστερεί σε ταχύτητα. Είχε καλή τεχνική, καλή μακρινή πάσα και μπορεί να παίξει και σαν αμυντικός χαφ. Η φυσική του θέση όμως είναι στο κέντρο της άμυνας. Θεωρώ πως και για εκείνον η ΑΕΚ είναι ιδανική επιλογή, αλλά και για την ΑΕΚ ο Χουάνπε είναι ό,τι καλύτερο. Θα παίξει κατευθείαν βασικός και είμαι σίγουρος για αυτό. Μην ξεχνάμε πως είναι και 22 χρονών, οπότε έχει και όλο το μέλλον μπροστά του».

-Σε τι βαθμό έχουν προχωρήσει οι επαφές του Χουάνπε με την ΑΕΚ;

«Κοιτάξτε ο παίκτης θέλει να φύγει και να πάει σε μια ομάδα που να έχει χρόνο συμμετοχής. Ξέρω ότι έχουν γίνει συζητήσεις και έχουν μιλήσει περισσότερες από μία φορές με τον μάνατζέρ του. Έχει ένα χρόνο συμβόλαιο αλλά είμαστε σε μια διαδικασία να αποδεσμευθεί και να πάει στην ομάδα με την οποία θα συμφωνήσει. Πάντως για τον Χουάνπε υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδα του Βελγίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα