Ο Χουάνπε και οι.... προτεραιότητες

07:56 19/7/2013 - Πηγή: AEK365

Τα μεταγραφικά είναι το θέμα που, για μια ακόμα μέρα, κατέχει τη μερίδα του λέοντος στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Χουάνπε για την άμυνα βλέπουν σοβαρά στην Ένωση" έχει κεντρικό τίτλο η εφημερίδα και τονίζει: "Τον 22χρονο στόπερ της Λας Πάλμας ακτινογραφούν στην ΑΕΚ και είναι ψηλά στη λίστα των επιλογών από το εξωτερικό ενώ έχουν υπάρξει ήδη επαφές".

Για το θέμα κάνει δηλώσεις και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής στον ισπανικό σύλλογο. Ο πρώην παίκτης της Ένωσης επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον Χουάνπε ενώ μιλάει και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Τέλος στο βόλεϊ γυναικών η "Ώρα" τονίζει ότι η ΑΕΚ μιλάει με την Καρπουζά.

SPORTDAY

"Με ηρεμία και πλάνο καλύπτονται τα κενά του ρόστερ" τονίζει η εφημερίδα. "Μέχρι στιγμής υπάρχουν 19 ποδοσφαιριστές στο «κιτρινόμαυρο». Σε κάθε περίπτωση, όμως, στην ΑΕΚ δεν δείχνουν διατεθειμένοι να βιαστούν και να προχωρήσουν σε κινήσεις που μπορεί να αποδειχθούν λανθασμένες στη συνέχεια. Το ενδεχόμενο να αποκτηθούν παίκτες άμεσα είναι υπαρκτό, όμως θα γίνει ύστερα από... μελέτη και θα δουν πως ανταποκρίνεται το ρόστερ στη διάρκεια της προετοιμασίας που ξεκινάει τη Δευτέρα" γράφει χαρακτηριστικά η Sportday. Αναφέρει επίσης πως στην περίπτωση του Κούρεζ προέκυψαν μνηστήρες και η απόκτηση του δυσκόλεψε.

GOAL NEWS

"Βλέπει Χουάνπε" γράφει το Goal τονίζοντας πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 22χρονο Ισπανό αμυντικό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό και στη συνέχεια θα κινηθεί για έναν ακραίο ώστε να κλείσει και εκεί ένα κενό. Τέλος τονίζεται ότι η Ένωση θα εξαντλήσει τα περιθώρια για την απόκτηση εντός ακόμα επιθετικού.

LIVE SPORT

Ακόμα τέσσερις παίκτες θα αποκτήσει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα γράφει η εφημερίδα. Η Ένωση φουλάρει για ξένο κεντρικό αμυντικό και στη συνέχεια θα κινηθεί για τη θέση του ακραίου επιθετικού. Όπως τονίζεται στο περίμενε βρίσκεται ακόμα ο Μπρούνο Τσίριλο και εξετάζονται άλλες περιπτώσεις ξένων αμυντικών πριν δοθεί το "πράσινο φως" για να υπογράψει ο Ιταλός.

Keywords
Τυχαία Θέματα