Βήμα πρόκρισης για Αιγινιακό

19:35 8/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 0-0
ΚΥΠΕΛΛΟ: Φάση των «16»
ΓΗΠΕΔΟ: Κατερίνη

Με πέναλτι του Γιαζιτζόγλου στο 65' ο Αιγινιακός νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στην Κατερίνη και απέκτησε ελαφρύ προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Το ματς

Στο πρώτο μέρος, ο Κολοβός έκανε ένα επικίνδυνο σουτ στο 7' που πέρασε μόλις άουτ, αλλά η συνέχεια ανήκε στους

γηπεδούχους που έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος προσπάθησε να ισορροπήσει, αλλά δεν δημιούργησε κάποια μεγάλη φάση. Και στο 65' ο Παπαδόπουλος ανέτρεψε τον Γκέσιο μέσα στην περιοχή, με τον Αιγινιακό να κερδίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιαζιτζόγλου, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.Οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν μπορούσαν να επιτεθούν ορθολογικά. Η πίεση ωστόσο απέδωσε και στο 87' ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καμπάνταη από τον Κιβρακίδη. Η εκτέλεση του Κολοβού όμως ήταν κακή και ο Τόλιος μπλόκαρε την μπάλα, κρατώντας το προβάδισμα για τον Αιγινιακό. Και το παιχνίδι έληξε 1-0.

Αιγινιακός: Τόλιος, Κιβρακίδης, Λιόλιος, Σαμαράς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Πέντα, Χατζής, Μιτρόφ (69' Κουτσοσπύρος), Γκέσιος (84' Γεωργίου), Δεμιρτζόγλου (90+1' Δήμου).

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Πάνος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ντούνης (63' Μπούζας), Παντίδος (77' Παναγιωτούδης), Καλτσάς, Λάσνικ, Κολοβός, Αραβίδης (75' Καπάνταης).

Keywords
Τυχαία Θέματα