Ναϊνγκολάν: Αγαπώ την Κάλιαρι

18:20 8/1/2014 - Πηγή: AEK365

Το όνομα του Ναϊνγκολάν είχε συνδεθεί έντονα με πιθανή μετακίνηση του στους «τζιαλορόσι», ενώ ακουγόταν ότι αυτή θα γίνει με τη μορφή δανεισμού. Ωστόσο, οι «Ρωμαίοι» προχώρησαν σε κανονική μεταγραφή του παίκτη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με το ποσό της μεταγραφής να φτάνει περίπου τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.
«Για κάθε Σαρδηνό είναι δύσκολο να αφήνει το νησί του. Το ίδιο και για μένα, τώρα που είμαι ένας...υιοθετημένος Σαρδηνός», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κάλιαρι

ο 25χρονος μέσος, προσθέτοντας: «Από τη μία χαίρομαι γιατί αυτή η μεταγραφή ίσως αποτελέσει σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Από την άλλη όμως λυπάμαι, γιατί φεύγω από ένα μέρος όπου αναπτύχθηκα και ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής.
Ήμουν πεπεισμένος ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό, αλλά δυστυχώς υπήρξαν προβλήματα, τα οποία δεν παρουσιάστηκαν στους οπαδούς και απέτρεψαν την πραγματοποίηση του πλάνου μας. Ελπίζω αυτή η κατάσταση να λυθεί σύντομα, αφού η πόλη του Κάλιαρι και οι οπαδοί της ομάδας αξίζουν πολύ περισσότερα απ' όσα έχουν καταφέρει τα τελευταία τρία χρόνια».
Τέλος, ο Ναϊνγκολάν δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και όσους εργάζονταν για το καλό του συλλόγου. «Δεν θα σταματήσω ποτέ να ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον σύλλογο και τους προπονητές που είχα σε αυτή την τετραετία. Χάρη σε αυτούς έγινα αυτός που είμαι σήμερα. Και χάρη στους οπαδούς που πάντα με υποστήριζαν. Πάντα έδινα ό,τι καλύτερο μπορούσα γι' αυτή τη φανέλα. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε και χωρίς εμένα. Θα μου λείψετε. Κάλιαρι, σ'αγαπώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα