«Μας αδικεί η βαθμολογία»

19:29 8/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για την ως τώρα πορεία του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα, αναφέροντας πως η βαθμολογική συγκομιδή αδικεί την προσπάθεια που έχει κάνει η ομάδα του ως τώρα.

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio:

Για το ματς με τον Ατρόμητο

«Δεν είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η εικόνα μας ήταν δυσανάλογη με το αποτέλεσμα. Δικαιούμασταν περισσότερα από το ματς. Δεχθήκαμε ένα "κρύο" γκολ που καθόρισε το αποτέλεσα. Ο Ατρόμητος

μετά το γκολ που πέτυχε βρέθηκε σε παθητικό ρόλο αλλά δυστυχώς μας έλειψε το γκολ και δεν πήραμε κάτι θετικό.

Δεν είχαμε τους Μπαντιμπαγκά και Βερπακόφσκις πράγμα που μας επηρέασε αλλά δεν στέκομαι στις απουσίες. Και χωρίς αυτούς κάναμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς.

Η διαιτησία μας στέρησε κάτι που δικαιούμασταν. Η τελευταία φάση ήταν καθαρό πέναλτι και υπήρξε και άλλη μία φάση νωρίτερα με τον Μεχία όπου θα μπορούσε να μας δοθεί και εκεί πέναλτι».

Για την μέχρι τώρα πορεία του Εργοτέλη

«Ο Εργοτέλης κατά διαστήματα έχει παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερους βαθμούς. Δεν ήμασταν σάκος του μποξ για κανένα. Δεν παίξαμε "ταμπούρι" σε κανένα μας. Η βαθμολογία αδικεί την εικόνα μας. Είμαστε μία νεοφώτιστη ομάδα αλλά η συγκομιδή μας δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική μας εικόνα».

Για τα δύο πρόσωπα του Εργοτέλη στο φετινό πρωτάθλημα

«Από την 8η αγωνιστική δεν τα πηγαίνουμε και τόσο καλά. Δεν υπάρχει λογική εξήγηση γι΄αυτό. Η εικόνα μας ήταν καλή αλλά δεν πήραμε βαθμούς. Δεν υπήρξε κάποιο ματς που ο αντίπαλος είχε καθολική υπεροχή. Και όμως δεν είμαστε αποτελεσματικοί. Και οι παίκτες είναι άνθρωποι. Είναι φυσιολογικό. Χάσαμε ματς και αυτό είναι υπό διερεύνηση. Κάθε ευκαιρία του αντιπάλου γίνεται γκολ από το πουθενά. Στατιστικά αυτό δεν δικαιολογείται. Για μένα η ομάδα είναι υπό βελτίωση και αυτό που έχουμε στερηθεί θα μας έρθει. Ελπίζω οτι θα εισπράξουμε αυτά που δικαιούμαστε στα άλλα ματς».

Για την μεταγραφή του Πελέ στον Ολυμπιακό

«Αισθανόμαστε περήφανοι που ήρθε αυτός ο παίκτης στην ομάδα μας. Πήγε σε μία μεγάλη ομάδα και είχαμε πολλά οφέλη. Είχαμε ένα τεράστιο κέρδος από ένα παίκτη που ήρθε να δοκιμαστεί το περασμένο καλοκαίρι και εξελίχθηκε σε σημαντικό για μας. Αξίζει να φτάσει ψηλά. Μας βοήθησε πολύ και τώρα θα πρέπει να καλύψουμε το κενό του. Έχουμε παίκτες που θα καλύψουν το κενό του, όπως είναι ο Μπουχαλάκης».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας

«Πιστεύω στην ομάδα μου βάσει της εικόνας της. Δεν χρειαζόμαστε πολλές μεταγραφές, έχουμε καλούς παίκτες και αν κάνουμε προσθήκες θα είναι λίγες. Εκεί που χρειαζόμαστε βοήθεια. Δεν θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα αλλά θα γίνουν οι σωστές κινήσεις για το καλό της ομάδας. Οι μεταγραφές θα είναι λίγες. Δεν θα γίνουν εντυπωσιακές προσθαφαιρέσεις. Ο Σταύρος Λαμπράκης βρήκε παίκτες το περασμένο καλοκαίρι που μας βοήθησαν πάρα πολύ. Ελπίζω να γίνει και τον Γενάρη κάτι τέτοιο».

Για το ματς με τον Λεβαδειακό

«Είναι για μας ένα σπουδαίο ματς. Θέλουμε την νίκη όπως και ο αντιπαλός μας. Θα είναι ανταγωνιστικό ματς. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και το πρωτάθλημα τελειώνει τον Απρίλη. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Όλα είναι ρευστά και χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα σε όλα τα παιχνίδια».

Για τον στόχο της ομάδας

«Το λέω από την αρχή. Ο Εργοτέλης έχει στόχο να καθιερωθεί στην Σούπερ Λιγκ. Και να χτίσει πράγματα που θα τον πάνε πιο ψηλά. Μην ξεχνάμε πως ξεκινήσαμε και που είμαστε. Έχουμε καλή βάση και αδικούμαστε από την βαθμολογία. Πρώτος στόχος η παραμονή και οτι προκύψει».

Για το φετινό πρωτάθλημα σε σχέση με το περυσινό

«Είναι ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα. Το περυσινό ήταν υποδιέστερο. Φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Φέτος είναι καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό».

Για τα κολακευτικά λόγια που είπε για εκείνον ο πρώην παίκτης του στον Α.Ο.Χανιά και νυν παίκτης του Παναιτωλικού που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, Μιχάλης Μπακάκης

«Ευχαριστώ τον Μιχάλη Μπακάκη για τα όσα κολακευτικά είπε για μένα. Είναι σημαντικό παίκτες που συνεργαστήκαμε να με αναγνωρίζουν. Είχα εισηγηθεί να αποκτηθεί και στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη και μάλιστα δεν τα κατάφερε ο Εργοτέλης να τον αποκτήσει αν και ήταν κοντά λόγω του θανάτου του Απόστολου Παπουτσάκη και ο παίκτης πήγε στον Παναιτωλικό. Έχει όλο το πακέτο. Έχει προσόντα, δεν του λείπει τίποτα. Θα αφήσει το στίγμα του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα