Βίλας-Μπόας: Όχι άλλο επιθετικό

20:31 23/8/2012 - Πηγή: AEK365

Με την παραμονή του Ντεφό, έπειτα από τις εγγυήσεις που έλαβε για το ρόλο του στην ομάδα τη νέα σεζόν και την απόκτηση του Αντεμπαγιόρ με κανονική μεταγραφή από τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Βίλας - Μπόας δηλώνει ικανοποιημένος. Τόσο, που έβαλε τέλος στα σενάρια περί πιθανής κρούσης στους Λεάντρο Νταμιάο και Γουίλιαν από τις Ιντερνασιονάλ και Σαχτάρ Ντόνετσκ αντίστοιχα.
«Με τον Ζερμέιν (Ντεφό) μιλήσαμε πριν δύο μέρες, παρουσία και του ατζέντη του και ξεκαθαρίσαμε το ρόλο που θα έχει στην ομάδα. Η συζήτησή μας ήταν πολύ θετική

και θα παραμείνει μαζί μας και για τα επόμενα χρόνια» είπε αρχικά ο Πορτογάλος κόουτς για να κλείσει τις πόρτες του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» σε άλλους επιθετικούς:
«Δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα περισσότερο στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όσον αφορά την επιθετική μας γραμμή. Κλείσαμε εκεί. Ο Λεάντρο Νταμιάο είναι εξαιρετικός παίκτης, τον έχω παρακολουθήσει και από κοντά, αλλά δεν θα κινηθούμε για να τον αποκτήσουμε. Επίσης, Δεν καταθέσαμε καμία πρόταση στη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον Γουίλιαν. Είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και ξεκαθαρίζω ότι δεν υπήρξε καμία επαφή, γιατί σέβομαι και τον σύλλογό του».
Ερωτηθείς για την υπόθεση του Λούκα Μόντριτς που τις τελευταίες μέρες έχει «παγώσει», απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία. «Η υπόθεση είναι αποκλειστικά στα χέρια του προέδρου μας. Οι συζητήσεις συνεχίζονται, έχει σημειωθεί πρόοδος, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι συνεχίζει να προπονείται μόνος του».

Keywords
Τυχαία Θέματα