Βίλας Μπόας: Ο Αμπράμοβιτς δεν κρατούσε το λόγο του

11:02 12/7/2012 - Πηγή: AEK365

Εδώ και λίγο καιρό ο Αντρέ Βίλας Μπόας έχει ανοίξει νέα σελίδα στην καριέρα του αναλαμβάνοντας την Τότεναμ αλλά δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο που έφυγε από την Τσέλσι με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιτίθεται κατά του Ρομάν Αμπράμοβιτς υποστηρίζοντας πως ο Ρώσος ιδιοκτήτης δεν τηρούσε ποτέ τον λόγο του. Παράλληλα ο Βίλας Μπόας δεν έκρυψε πως ένιωσε προδομένος από την συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της Πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Σε δηλώσεις του ο νέος προπονητής της Τότεναμ

τόνισε: "Την ημέρα που μου ανακοίνωσε ο Ρομάν ότι δεν θα συνεχίσουμε μαζί, του είπα ότι ήταν σαν να παραιτείται ο ίδιος. Είχε κάνει τόση προσπάθεια για να με πάρει στην Τσέλσι και ήταν σαν να αποδεχόταν την αποτυχία του. Ήταν επίσης άνθρωπος που δεν κρατούσε τον λόγο του. Με μπάτζετ μικρότερο από άλλες χρονιές, είναι ευτυχές που η Τσέλσι έφτασε σε δυο μεγάλους τελικούς και κατέκτησε δυο τρόπαια, όμως στο ξεκίνημα της σεζόν, κανείς δεν πίστευε ότι μπορούσε να τα καταφέρει. Είχα την ευκαιρία να κερδίσω εγώ αυτούς τους τίτλους, είχα την ευκαιρία να βάλω την ομάδα στην πρώτη τετράδα, απέχοντας μόλις τρεις βαθμούς, αλλά δεν με άφησαν να το κάνω. Αισθάνομαι προδομένος, δεν έχω να πω τίποτα άλλο".
Ο Βίλας Μπόας δεν έκρυψε την πικρία του για την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της Τσέλσι λέγοντας: "Με απογοήτευσαν και οι ποδοσφαιριστές. Την ημέρα που απολύθηκα, είπα στον Ρομάν ότι εύχομαι η Τσέλσι να κατακτήσει και το Κύπελλο Αγγλίας και το Τσάμπιονς Λιγκ. Χάρηκα που το κατάφεραν. Φυσικά, δεν μου ανήκει ούτε το παραμικρό μερίδιο της επιτυχίας, αλλά εγώ ήμουν αυτός που είχα καταφέρει να συγκροτήσω την ομάδα και αυτή αργότερα να φτάσει στους δυο τελικούς, τους οποίους νίκησε".

Keywords
Τυχαία Θέματα