Βίκτορ Βαλντές: Κλείνει ο κύκλος μου στην Μπαρτσελόνα

14:20 31/5/2013 - Πηγή: AEK365

Εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό πως ο Βίκτορ Βαλντές δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα και σήμερα ο Ισπανός τερματοφύλακας επιβεβαίωσε πως ο κύκλος του στην πρωταθλήτρια Ισπανίας μετά από 20 χρόνια θα κλείσει το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα πρόσθεσε πως νιώθει εξαντλημένος ψυχολογικά από την πίεση που έχει η θέση του τερματοφύλακα στην Μπαρτσελόνα.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο Βίκτορ Βαλντές δήλωσε: "Είμαι

20 χρόνια σε αυτή την ομάδα. Η Μπαρτσελόνα μου έχει δώσει τα πάντα, της χρωστάω πολλά τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου. Αλλά ο στόχος της ομάδας είναι υψηλός. Από μικρός έχω καταλάβει ποια είναι η ευθύνη να φοράς αυτή την φανέλα, μέσα και έξω από το Καμπ Νου. Η πίεση που έχει ένας τερματοφύλακας είναι μεγάλη, ιδιαίτερα σε αυτή την ομάδα. Νιώθω εξαντλημένος ψυχολογικά. Ο κύκλος μου κλείνει το 2014".
Ο Βίκτορ Βαλντές υπογράμμισε πως στόχος της συνέντευξης Τύπου είναι να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και όπως είπε: "Ξέρω ότι χρωστάω μια εξήγηση στους φιλάθλους, τους συμπαίκτες και όλους για την απόφαση μου να μην ανανεώσω την συνεργασία μου μετά το 2014 και είμαι εδώ για να σας την δώσω. Ξέρω κόσμο που θα ένιωσε απογοήτευση από την απόφαση μου και θα ήθελε να ζητήσω συγγνώμη. Δεν είχα την πρόθεση να απολογηθώ, όμως θέλω μετά από μια ζωή σε αυτή την ομάδα να αποχωρήσω με ειλικρίνεια και διαφάνεια".
Ο Ισπανός τερματοφύλακας μίλησε και για την αγάπη του για την Μπαρτσελόνα: "Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και όλους όσοι με υποστήριξαν, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό που ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμένα. Δεν είπα τίποτα για το καλό της ομάδας. Τώρα θέλω να ξεκαθαρίσω ότι θα υπερασπίζομαι αυτή την φανέλα και το έμβλημα για πάντα, όπως έκανα σε όλη μου την ζωή".

Keywords
Τυχαία Θέματα