«Δεν παίρνουμε τον Φαλκάο μόνο για ένα χρόνο»

13:13 31/5/2013 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή δημοσιεύματα που ήθελαν την Μονακό να κάνει μονοετές συμβόλαιο στον Ρανταμέλ Φαλκάο προκειμένου να του δώσει την δυνατότητα να πάει είτε σε Τσέλσι είτε σε Ρεάλ Μαδρίτης, αν υπάρξει πρόταση, ο εκτελεστικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και πως η Μονακό δεν υπήρχε περίπτωση να αποκτούσε τον Φαλκάο μόνο για έναν χρόνο.

Συγκεκριμένα, ο Βαντίμ Βασιλίεφ, τόνισε: "Δεν υπάρχει καμία ρήτρα, δεν υπήρχε περίπτωση να τον πάρουμε για έναν χρόνο. Χτίζουμε μια ομάδα".

Για την πορεία των διαπραγματεύσεων, ο εκτελεστικός διευθυντής της Μονακό δήλωσε: "Η υπόθεση του Φαλκάο είναι σε καλό δρόμο, αλλά δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να τον αποκτήσουμε. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να αποκτήσουμε αυτόν τον εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έρθει σε εμάς".
Για το μέλλον της Μονακό, ο Βασιλίεφ, τόνισε: "Πιστεύω ακράδαντα στο μέλλον της Μονακό. Αυτός είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία και έχουμε καταστρώσει ένα πλάνο για να κάνουμε μια εξαιρετική ομάδα. Υπάρχει κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή".

Keywords
Τυχαία Θέματα