Βεργέτης: Μια ομάδα δεν πρέπει να στηρίζεται σε εναν παίκτη τόσο πολύ

15:22 19/9/2014 - Πηγή: AEK365

Η μεταγραφή του Πάμπλο Ντε Μπλάσις στη Μάιντς ήταν μεγάλη απώλεια για τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος, όμως, συνεχίζει τις πολύ καλές του εμφανίσεις στην Ευρώπη με τον Στάικο Βεργέτη να σημειώνει πως μια ομάδα δεν πρέπει να στηρίζεται τόσο πολύ σε έναν παίκτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για την απόδοση του Αστέρα Τρίπολης στο 1-1 με τη Μπεσίκτας: "Είχαμε ευκαιρίες και πιο πριν και ήρθε στο τέλος, αλλά ίσως να ήταν και καλύτερα για εμάς που ήρθε το γκολ

στο τέλος".
- Για τη πορεία της Μπεσίκτας έως τώρα και το παιχνίδι με την Άρσεναλ: "Η Μπεσίκτας δυσκόλεψε πολύ την Άρσεναλ, αλλά πλέον είχε να αντιμετωπίσει μια ομάδα που θα έπαιζε πιο πίσω και θα περίμενε τον αντίπαλο. Αυτό λέω και στους παίκτες μου, ότι πρέπει να έχουμε πρώτα από όλα καλή αμυντική λειτουργία και από εκεί και πέρα να κοιτάμε να βγαίνουμε μπροστά στην επίθεση".
- Για το γεγονός ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι ανταγωνιστικός, παρά την πώληση του Ντε Μπλάσις: "Η απουσία του Πάμπλο Ντε Μπλάσις είναι μεγάλη, αλλά δεν πρέπει μια ομάδα να στηρίζεται τόσο πολύ σε έναν παίκτη, όποια και αν είναι η ομάδα".
- Για την ισχυρή βροχόπτωση πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα: "Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός, λόγω του καιρού, όμως δεν δυσκόλεψε μόνο εμάς, αλλά και τον αντίπαλο".
- Για το επόμενο παιχνίδι στο Europa League: "Είμαστε υποχρεωμένοι στους προέδρους και στον κόσμο μας να παίξουμε καλά και να κοντράρουμε την Παρτιζάν, όπως κάναμε και με τους άλλους αντιπάλους".
- Για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καλλονή: "Είμαστε αρκετά συνεσταλμένοι και έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε από ψυχολογικής άποψης τέτοιες καταστάσεις και να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα