«Πρώτος σκόρερ στη Ρεάλ και μετά πάει Γιουνάιτεντ»

14:12 19/9/2014 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο διάστημα έντονη είναι φημολογία που έχει αναπτυχθεί στα βρετανικά Μέσα η οποία θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιθυμεί την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας goal.com υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος θα επιστρέψει στο "Ολντ Τράφορντ" το 2016 αφού πρώτα γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.
Στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας goal.com, που επικαλείται πηγή, αναφέρονται τα

εξής: "Ο Κριστιάνο μιλά για τη Γιουνάιτεντ συνέχεια. Ο σύλλογος πέρασε μια δύσκολη περίοδο πέρσι, αλλά εκείνος περιμένει ότι θα επιστρέψουν στην κορυφή σύντομα. Τον ελκύει η ιδέα να τελειώσει τη καριέρα του στο Ολντ Τράφορντ. Έχει σπουδαίες αναμνήσεις, ήταν η πιο ευτυχισμένη του περίοδος ως ποδοσφαιριστής.
Ο Ρονάλντο αγαπά τη Μαδρίτη και πάντα ονειρευόταν να παίξει για τη Ρεάλ. Τώρα θέλει να φύγει όντας ο πιο σπουδαίος παίκτης που είχαν ποτέ και μπορεί να το κάνει αυτό σκοράροντας περισσότερα γκολ από οποιονδήποτε άλλο".
Σημειώνεται πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πετύχει 257 γκολ σε 252 παιχνίδια και στόχος του είναι να ξεπεράσει τον αρχισκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Ραούλ, ο οποίος έχει 323 γκολ με τη φανέλα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα