Μπέιλ: Ίσως επιστρέψω στη Τότεναμ

15:02 19/9/2014 - Πηγή: AEK365

Την αγάπη που έχει για τη Τότεναμ εξέφρασε ο Γκάρεθ Μπέιλ ο οποίος ελπίζει πως οι φίλοι της ομάδας τον αγαπάνε ακόμα, παρά την αποχώρηση του με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα του Λονδίνου.
Σε δηλώσεις του σε αγγλικά Μέσα, ο Ουαλός μεσοεπιθετικός τόνισε: "Οι οπαδοί ήταν απίστευτοι μαζί μου. Με υποστήριζαν ακόμα και στις κακές στιγμές και με πίστεψαν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις ευρωπαϊκές νύχτες στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Ήταν απίθανοι. Η Τότεναμ θα έχει πάντοτε μια θέση στη καρδιά μου. Ελπίζω

οι φίλοι της να με αγαπάνε ακόμη και τώρα που έχω φύγει. Ελπίζω να καταλαβαίνουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα τεράστιο κλαμπ και να έχουν σεβαστεί την απόφαση μου".
Στη συνέχεια ο Μπέιλ δήλωσε: "Από τη στιγμή που η Ρεάλ έκανε επίσημη πρόταση ήταν φανερά δύσκολο για μένα. Η Τότεναμ ήταν ένα μέρος που ένιωθα άνετος και χαρούμενος. Ήταν δύσκολο να φύγω, όταν όμως ήρθε η πρόταση της Ρεάλ, ήταν η ευκαιρία της ζωής μου. Αγαπώ όλους τους φίλους της Τότεναμ και μια μέρα, ποτέ δεν ξέρεις, ίσως επιστρέψω".

Keywords
Τυχαία Θέματα