Βενιζέλος: Ο Ποινικός Κώδικας εργαλείο κατά της Χ.Α.

14:46 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ολομέτωπη επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος σημείωσε πως "πρέπει να προσέξουμε την επικίνδυνη επιρροή της Χρυσής Αυγής στην αστυνομία, τα σχολεία,

την εκκλησία, τα ΜΜΕ" και πρόσθεσε πως "τα εργαλεία για την καταπολέμηση του φαινομένου της Χρυσής Αυγής είναι ο Ποινικός Κώδικας και ο Κανονισμός της Βουλής. Το άρθρο 29 του Συντάγματος δεν προβλέπει απαγόρευση πολιτικού κόμματος. Το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί ποινικά. Προτείνουμε άμεση ενημέρωση Προέδρου της Δημοκρατίας και Προέδρου της Βουλής, διακομματική πρωτοβουλία εναντίον της Χρυσής Αυγής. Πρέπει να ενεργοποιηθούν όλες οι κρίσιμες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και να γίνουν τροποποιήσεις για τα εγκλήματα που διαπράττει η Χρυσή Αυγή".
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφού επεσήμανε πως ακόμα και τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι τους ψήφισε ένας αριθμός πολιτών στην συνέχεια πρόσθεσε: " Θέλουμε να συσπειρωθούν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου ανεξάρτητα από τις μνημονιακές ή αντιμνημονιακές απόψεις τους. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να ανεχτεί τα φαινόμενα αυτά του ναζισμού. Δεν παίζουμε με αυτά.
Νερό στον μύλο της Χρυσή Αυγή ρίχνουν αυτοί που την ανέχονται. Όσοι την αντιμετωπίζουν χαλαρά ή δεν ενοχλούνται. δεν αποδεχόμαστε ως θεμιτή αντίδραση απέναντι στην οικονομική κρίση τον φασισμό, την ξενοφοβία, τον ναζισμό, τη βία".

Keywords
Τυχαία Θέματα