«Θα τους σπάσω στο ξύλο»

14:20 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τα ξημερώματα οι Λος Άντζελες Λέικερς ηττήθηκαν για ένατη φορά την εφετινή σεζόν από τους Ορλάντο Μάτζικ μέσα στο "Staple Center" με τον Κόμπι Μπράιαντ να ξεσπά κατά των συμπαικτών του και να μιλά με πολύ σκληρά λόγια.
Μάλιστα ο άσος των Λέικερς προειδοποίησε πως αν συνεχιστούν οι κακές εμφανίσεις τότε "θα τους σπάσω στο ξύλο" με τον Πάου Γκασόλ να δέχεται το περισσότερο... κράξιμο.
Πιο συγκεκριμένα ο Κόμπι Μπράιαντ είπε για τον Ισπανό σέντερ: "Δεν μπορείς να κλαίγεσαι και να γκρινιάζεις. Γίνε άντρας. Βάλε παντελόνια και προσαρμόσου. Είμαι σίγουρος πως δεν θα χαντακωθεί ο Γκασόλ.

Είμαι συμπαίκτης του χρόνια τώρα και ξέρω πώς να τον μεταχειρίζομαι. Πρέπει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας, ακόμη και αν δεν μπορεί να παίζει τόσο συχνά κοντά στο καλάθι όσο θα ήθελε. Έχει το ταλέντο για να τα καταφέρει. Η ομάδα έχει τις δυνατότητες να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και πρέπει να το κάνει. Τελεία και παύλα".
Στο παιχνίδι με τους Ορλάντο Μάτζικ, ο Γκασόλ κάθισε στον πάγκο έξι λεπτά πριν το τέλος και ενώ οι Λέικερς ήταν μπροστά με 84-83 με τον Μάικ Ντ'Αντόνι να μην τον ξαναβάζει στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να χάνουν τελικά χάρη σε ένα επί μέρους σκορ 30-19 υπέρ των Μάτζικ.

Keywords
Τυχαία Θέματα