Βελτίωση για Φιλιππίδη, ντεμπούτο για Κυριακοπούλου

15:48 19/1/2014 - Πηγή: AEK365

Σταθερά βήματα προς...τα επάνω κάνει ο Κώστας Φιλιππίδης, που σε κάθε του εμφάνιση παρουσιάζεται βελτιωμένος. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, αγωνίστηκε στο μίτινγκ επί κοντώ της Ορλεάνης, όπου ξεπέρασε τα 5,70 μ. και βελτίωσε το 5,65 μ. του Λεβερκούζεν. Ο πρωταθλητής μας στη συνέχεια δοκίμασε δίχως επιτυχία στα 5,76 μέτρα. "Δεν βιαζόμαστε, πηγαίνουμε από αγώνα σε αγώνα, με στόχο την βελτίωση. Ηταν ένας καλός αγώνας με τον Κώστα να δείχνει πολύ καλά στοιχεία και στα 5,76 μέτρα", είπε ο ομοσπονδιακός

προπονητής Δημήτρης Κυτέας. Ο Φιλιππίδης, ο οποίος κατέλαβε την τέταρτη θέση θα κάνει τον επόμενο αγώνα του την Τετάρτη στο Κότμπους, με στόχο να ...δει τον κόσμο από ακόμη υψηλότερα και θα συνεχίσει το Σάββατο στο Ρουέν. Νικητήςτου αγώνα ήταν ο Παβέλ Βογεκόβσκι με 5,76 μέτρα.
Από την Ορλεάνη επέλεξε η Νικόλ Κυριακοπούλου να ξεκινήσει τις αγωνιστικές της εμφανίσεις για το 2014.
Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ ξεπέρασε τα 4,35 μ. και στη συνέχεια απέτυχε στα 4,51 μέτρα, σε έναν αγώνα διαγνωστικού χαρακτήρα για εκείνη, δεδομένο του ότι ήταν ο πρώτος της σεζόν. "Είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο το κοντάρι ήταν μαλακό και δεν την βοήθησε στο μεγαλύτερο ύψος", είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μανώλης Καραγιάννης, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να δει την αθλήτρια να ανεβαίνει ακόμη υψηλότερα, την ερχόμενη εβδομάδα στο Ρουέν. Η Κυριακοπούλου στις 2 Φεβρουαρίου θα πάρει μέρος στο Ρώσικο Χειμώνα στη Μόσχα. Νικήτρια του αγώνα ήταν η Μαριάν Σιακ με 4,61 μ., επίδοση που είναι η κορυφαία στον κόσμο. Η Κυριακοπούλου κατέλαβε την τρίτη θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα