Δούλεψαν για τη Ρεάλ

14:56 19/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 20η αγωνιστική

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Βιθέντε Καλδερόν

Η Ατλέτικο κλότσησε την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στη Λίγκα καθώς έμεινε στο 1-1 με την Σεβίλλη. Πλέον μετά και τη γκέλα των "κολτσονέρος" η Ρεάλ πλησίασε στον έναν πόντο από την κορυφή. Οι "ροχιμπλάνκος" πήραν κεφάλι στο σκορ στο 19ο λεπτό όταν μετά από κακό διώξιμο

της άμυνας η μπάλα πήγε στον Βίγια και αυτός με βολέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 72' όμως η Σεβίλλη κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπακά από τον Χουανφράν. Ο Ράκιτιτς το εκτέλεσε και ισοφάρισε. Οι Ανδαλουσιανοί στο 90' έμειναν με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Μορένο. Στο επόμενο λεπτό θα έπρεπε να αποβληθεί και ο Φάσιο αλλά ο διαιτητής δεν είδε το χτύπημα του στον Ντιέγκο Κόστα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Χουανφράν, Γκοδίν, Μιράνδα, Φιλίπε, Γκάμπι, Κόκε (88'Σόσα), Αρντά, Ραούλ Γκαρθία, Βίγια (81'Ροντρίγκες), Ντιέγκο Κόστα.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Κόκε, Φάσιο, Παρέχα (46'Γκαμέιρο), Ναβάρο, Ιμπόρα, Καρίσο, Ράκιτις, Βιτόλο (64'Μαρίν), Μορένο, Μπακά (84'Ρέγες).

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Θιουτάτ ντε Βαλένθια

Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα του έγραψε ο Λουκάς Βύντρα στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Ο Έλληνας αμυντικός σκόραρε κατά των "μπλαουγκράνα" και οδήγησε την ομάδα του σε ισοπαλία, 1-1. Ο Βύντρα άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό και απάντησε με πανομοιότυπο τρόπο ο Πικέ εννέα λεπτά μετά. Η Μπαρτσελόνα πίεσε και έχασε τεράστιες ευκαιρίες με χαρακτηριστικότερη τη διπλή του 59ου λεπτού ενώ ζήτησε και πέναλτι σε χέρι του Χουανφράν.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Κέιλορ, Βύντρα, Ναβάρο, Ελ Ζαρ (56'Άνχελ), Ρούμπεν (72'Ελ Άντουα), Χουανφράν, Καράμπελας, Λόπεθ, Ίβανσιτς (87'Πίντο), Σιμάο, Ντιόπ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Μοντόγια, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Τσάβι (84'Ντόνγκου), Μπούσκετς, Φάμπρεγας (73'Σέρχι Ρομπέρτο), Σάντσες, Μέσι, Πέδρο (78'Τέγιο).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΑΛΜΕΡΙΑ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Μαδριγάλ

Με ένα γκολ στην αρχή και ένα στο τέλος η Βιγιαρεάλ καθάρισε το ματς με την Αλμερία. Τα "κίτρινα υποβρύχια" άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ούτσε και στο 87' κέρδισαν πέναλτι. Ο Μπρούνο Σοριάνο το εκτέλεσε και έκανε το 2-0 σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μάριο, Μουσάτσιο, Δοράδο, Χάουμε Κόστα, Σοριάνο, Τριγκουέρος (60'Πίνα), Μόι Γκόμεθ, Ακίνο (70'Πέρεθ), Ούτσε, Ντος Σάντος.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστέμπαν, Ραφίτα, Τορσιλιέρι, Τρουχίγιο, Ντουμπαρμπιέ, Βέρθα, Αθέεθ, Τέμπαρ (77'Σοριάνο), Μπαρμπόσα (46'Σούσο), Βιδάλ (84 Ντίας)), Γιόναθαν.

ΧΕΤΑΦΕ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Κολίσεουμ Αλφόνσο Πέρεθ

Η Σοσιεδάδ βρέθηκε να νικά με 2-0 τη Χετάφε, αλλά στο τέλος κόλλησε στο 2-2 κι έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη της τετράδας.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Βέλα έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Αγιρέτσε με όμορφη κεφαλιά έκανε το 2-0 για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ στο 16' επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, με τον Βέλα να σεντράρει και τον Αγιρέτσε με νέα κεφαλιά να κάνει το 2-0. Η Χετάφε ξύπνησε κάπου εκεί και μείωσε στο 28ο λεπτό, μετά από κόρνερ και διώξιμο των αμυντικών της Σοσιεδάδ, ο Εσκουδερο γέμισε ξανά στην περιοχή, ο Μαρικά κατέβασε όμορφα και με κοντινό πλασέ νίκησε τον Μπράβο για το 2-1.

Η Χετάφε έχασε τον Μπόρχα με κόκκινη κάρτα στο 41ο λεπτό, ωστόσο στο 52΄κατάφερε να ισοφαρίσει. Μετά απόπ φάση διαρκείας στα καρέ του Μπράβο (η Χετάφε είχε και δοκάρι), ο Λεόν με μονοκόμματο σουτ, έκανε το 2-2.

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Ράφα, Αρόγιο, Λόπεθ, Εσκουδέρο (46' Λάγο), Μπόρχα, Μίτσελ, Λεόν (72' Μοσκέρα), Σαράμπια, Κάστρο, Μαρικά (87' Koλουνγκά).

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κ.Μαρτίνεθ, Ανσοτέγι, Μ.Γκονζάλεθ, Άνζελ, Πάρδο, Μπεργάρα (75' Ελουστόνδο), Θουρουτούθα (70' Κ'αστρο), Βέλα, Γκρισμάν (58' Πριέτο), Αγιρέτσε)

Keywords
Τυχαία Θέματα