Τσίμπησε τον βαθμό η Άντερλεχτ

23:43 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- 3ος ΟΜΙΛΟΣ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ- ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: 0-0
Γήπεδο: Σαν Σίρο
Μόνο ικανοποιημένοι θα πρέπει να είναι οι Βέλγοι της Άντερλεχτ καθώς στην πρεμιέρα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ απέσπασαν λευκή ισοπαλία από τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο».
Το ματς δεν είχε ρυθμό στα πρώτα του λεπτά και η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 13ο λεπτό και ανήκε στην Άντερλέχτ.
Ο Κλιέσταν βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, δοκίμασε και το σουτ, αλλά ο Αμπιάτι έπεσε στη γωνία του και απομάκρυνε κόρνερ.
Η Μίλαν

απάντησε στην ευκαιρία των Βέλγων στο 18'. Μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Φλαμινί, ο οποίος έκανε με τη μία το πλασέ, αλλά ο Προτό έδιωξε σωτήρια.
Η Μίλαν ανέβασε στροφές και στο 31ο λεπτό ο Προτό αναγκάστηκε σε ακόμη μια σημαντική επέμβαση σε σουτ του Μπόατενγκ, ενώ στο 34' ξανά ο γκολκίπερ της Άντερλεχτ ήταν πρωταγωνιστής. Ο Εμάνουελσον έπιασε μονοκόμματο σουτ αλλά ο Προτό του είπε όχι.
Στο 51' Μπίλια άδειασε τον Αντονίνι, έκανε και το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 64' ο Προτό πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Ελ Σααραουί,.
Δύο λεπτά αργότερα ο Πατσίνι δε βρήκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και στο 69' το σουτ του Εμάνουελσον πέρασε λίγο άουτ. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η Άντερλεχτ κλείστηκε παίρνοντας έτσι τον ένα βαθμό της ισοπαλίας.
ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο, Μεσές, Μπονέρα (74' Γέπες), Αντονίνι, Νοτσερίνο, Μπόατενγκ (60' Ελ Σααραουί), Φλαμινί, Εμάνουελσον (78' Κονστάντ), Ντε Γιονγκ, Πατσίνι.
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ντεσάχτ, Νούιτινγκ, Κουγιατέ (78' Πράε), Βασιλέφσκι, Μπίλια, Κλιέσταν, Ζιλέ, Κανού (90+2' Γιακοβένκο), Μποκανί, Μπρούνο (78' Γιουχάζ).

Keywords
Τυχαία Θέματα