Βασικός υποψήφιος για ΑΕΚ Λάρνακας ο Δανός Τόμας Κρίστιανσεν

13:37 16/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Τόμας Κρίστιανσεν είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Λάρνακας. Πρόκειται για 41χρονο Δανό τεχνικό κάτοχο ισπανικού διαβατηρίου, ο οποίος έχει μια πλούσια καριέρα ως ποδοσφαιριστής, όμως δεν έχει δουλέψει πουθενά ως πρώτος προπονητής, παρά μόνο ως βοηθός του Λουίς Μίγια στην Αλ Τζαζίρα, ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Τσάβι Ρόκα θεωρεί ότι ο Κρίστιανσεν έχει

τις ικανότητες για να πετύχει στο έργο του. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται πολύ καλά αφού συνυπήρξαν ως ποδοσφαιριστές στην Μπαρτσελόνα Β.
Ο μόνος προβληματισμός του Ρόκα έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν έχει εμπειρία στους πάγκους ο Δανός. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας θα ήθελε να παραμείνει στο τεχνικό τιμ και ο Φλώρος Νικολάου ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και την κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα.
Από την επίσημη ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνεται οτιδήποτε. Είναι δεδομένο ότι έγιναν επαφές με τον Τόμας Κρίστιανσεν. Για το αν θα αποτελεί το νέο προπονητή των «κιτρινοπράσινων» ο Δανός, θα το δείξουν οι επόμενες μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα