«Ναυάγιο» με Ανελκά και Ατλέτικο Μινέιρο

12:42 16/4/2014 - Πηγή: AEK365

Οι φωτογραφίες από την επίσκεψη του στο Κουβέιτ "έκαψαν" τον Νικολά Ανελκά ο οποίος τελικά δεν θα υπογράψει στην Ατλέτικο Μινέιρο καθώς οι άνθρωποι της ομάδας ενοχλήθηκαν επειδή ο Γάλλος επιθετικός δεν τους ενημέρωσε για το ταξίδι του και προχώρησαν σε ακύρωση της συμφωνίας.
Ο Ανελκά είχε πει πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μινέιρο, εκεί όπου παίζει ο Ροναλντίνιο, και ενώ η διοίκηση τον περίμενε για τις υπογραφές

εκείνος πήγε σε εκδήλωση στο Κουβέιτ.
Σε δηλώσεις του ο παράγοντας της Ατλέτικο Μινέιρο, Εντουάρντο Μαλούφ, τόνισε: "Μας είπε ότι θα έρθει την επόμενη εβδομάδα και θα μείνει στο Μπέλο Οριζόντε, ώστε να επισκεφτεί τις προπονητικές μας εγκαταστάσεις για να κοιτάξει για σπίτια. Εμείς είπαμε ότι χθες ήταν η προθεσμία για την συμφωνία, καθώς θα θέλαμε να τον έχουμε για το Κόπα Λιμπερταδόρες.
Σήμερα όμως, λάβαμε ένα e-mail από τον κύριο Κασίνι που έλεγε ότι ο Ανελκά ήταν στο Κουβέιτ για ένα γεγονός και ότι θα ερχόταν στις 19 του μήνα. Είχε την υποχρέωση να μας ενημερώσει για αυτό. Μίλησαν στον πρόεδρο Αλεξάντρε Καλίλ, τον ίδιο άνθρωπο που ανακοίνωσε την συμφωνία στο Twitter και συμφωνήσαμε ότι το μεγαλείο της Ατλέτικο είναι πολύ μεγαλύτερο από έναν απλό παίκτη, για αυτό και ακυρώσαμε την συμφωνία".

Keywords
Τυχαία Θέματα