«Βάλαμε όλοι μας την ΑΕΚ πάνω από όλα»

21:32 21/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην τελευταία σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, εκτός του Τραϊανού Δέλλα που είπε «αντίο», μίλησε και ο Νίκος Κωστένογλου. Και ο προπονητής της Ένωσης ουσιαστικά ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν και έφτασαν την ΑΕΚ με τόσα προβλήματα να διεκδικεί την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που συνεργάστηκα μαζί σας φέτος. Περάσαμε πολύ δύσκολα, το ξέρετε καλύτερα εσείς. Μείναμε όμως ενωμένοι μέχρι

το τέλος και όσο το δυνατόν ανεπηρέαστοι. Σεβαστήκαμε τον κόσμο της ΑΕΚ και την ίδια την ΑΕΚ. Είχαμε πολλά προβλήματα εξωαγωνιστικά και μπήκαμε στα πλέι οφ χωρίς βαθμό. Το ότι παλέψαμε για το Τσάμπιονς Λιγκ και πήρε το καλό εισιτήριο για το Γιουριόπα Λιγκ, σίγουρα είναι πολύ θετικό. Μπορούσαμε όμως και καλύτερα. Ανεξαρτήτου αυτού πάντως κάνατε μεγάλη προσπάθεια και αξίζετε όλοι σας συγχαρητήρια» είπε μεταξύ άλλων ο Κωστένογλου.

Οσον αφορά το μέλλον του, ο προπονητής της ΑΕΚ δεν είπε τίποτε, αφού και ο ίδιος δεν ξέρε τίποτε. «Δεν ξέρω αν θα μείνω. Δεν γνωρίζω τίποτε ακόμη. Κάνω κάποιες συζητήσεις και τις επόμενες ημέρες θα μάθουμε όλοι μας τι θα γίνει. Θέλω να περάσετε καλά στις διακοπές σας, να προσέχετε τους εαυτούς για να ξεκουραστείτε. Το πότε θα αρχίσει η προετοιμασία, όσοι συνεχίσετε στην ΑΕΚ, θα ενημερωθείτε σχετικά» είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα