ΟΣΦΠ - Παναθηναϊκός 84-78

Εχασε τα ριμπάουντ και την πρώτη μάχη.

Παρά το καλό ξεκίνημα που τον βρήκε μπροστά στο σκορ με 15-20 στο τέλος της 1ης περιόδου, ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στην πρώτη επίσκεψή του στο ΣΕΦ. Η εικόνα του ματς άλλαξε στη 2η περίοδο, όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 41-33 και τον Εξάστερο να έχει χάσει τη μάχη των ριμπάουντ.

Αντίστοιχη περίπου ήταν και η εικόνα στο β' ημίχρονο. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπήκε δυναμικά
στο παρκέ και ροκάνισε τη διαφορά φτάνοντας μάλιστα να μειώσει στο καλάθι (49-47), ωστόσο το 3ο δεκάλεπτο έληξε με 58-52. Στην 4η και τελευταία περίοδο ο ΟΣΦΠ διατήρησε το προβάδισμά του, καθώς ο Εξάστερος δεν μπόρεσε να βρει λύσεις μέσα στη ρακέτα. Ετσι όχι μόνο δεν ανανέωνε τις δικές του επιθέσεις, αλλά αρκετές φορές επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν επιθετικά ριμπάουντ και να ανανεώσουν αυτοί τις δικές τους...

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέλεξε τους Μάικ Μπατίστ, Κώστα Καϊμακόγλου, Νικ Καλάθη, Ρομέιν Σάτο, Άλεκς Μάριτς, Ντέιβιντ Λόγκαν, Ίαν Βουγιούκα, Σαρούνας Γιασικεβίτισιους, Κώστα Τσαρτσαρή, Στράτο Περπέρογλου, Στίβεν Σμιθ και Δημήτρη Διαμαντίδη. O Αλέξης Κυρίτσης και ο Πατ Καλάθης έμειναν εκτός της δωδεκάδας.

Δεκάλεπτα: 15-20, 41-33, 58-52, 84-78
Keywords
Τυχαία Θέματα