Συνάντηση για Κάρλος

21:23 21/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο μάνατζερ του Χοσέ Κάρλος. Ο ατζέντης του Ισπανού μέσου συναντήθηκε με τον Άρναρ Γκρέταρσον και μίλησαν για όλα τα θέματα που αφορούν τον πελάτη του. Αρχικά, έγινε μια συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο θα αποπληρωθούν τα οφειλόμενα της Ένωσης προς τον Κάρλος, με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ να ζητάει λίγο διάστημα ακόμη υπομονής, καθώς

βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια για αλλαγή σελίδας στην ομάδα. Επίσης, οι δύο άνδρες συζήτησαν και για το μέλλον του Ισπανού μέσου.
Ο Γκρέταρσον παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την προσφορά του Κάρλος στην ΑΕΚ και είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα ο παίκτης έχει κερδίσει πολλούς πόντους με τις εμφανίσεις τους. Όμως, όπως εξήγησε ο Ισλανδός στον ατζέντη του Κάρλος, στην παρούσα φάση και με τις συνθήκες που επικρατούν στην ΑΕΚ δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάρει οποιαδήποτε απόφαση η ομάδα. Θετική (να του προταθεί συμβόλαιο) ή αρνητική. Έτσι, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι το καλύτερο θα είναι να συζητήσουν ξανά μετά από κάποιο διάστημα, προκειμένου να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα