Τζόγος με «Τίγρη» και Μανωλά

09:26 28/1/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

H χθεσινή τοποθέτηση του Μιχάλη Τροχανά δεσπόζει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ στην εφημερίδα, με τον εμπνευστή του "Θεμέλιο 21" να τονίζει ότι"λεφτά... υπάρχουν", σημειώνοντας ότι έχει εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα της ΑΕΚ μέχρι τον Φεβρουάριο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Μελισσανίδη "εκτιμώντας ότι είναι μέσα στην ΑΕΚ". Μεγάλη αναφορά όμως γίνεται στο θέμα του Κώστα Μανωλά.

Εκεί όπου φαίνεται πως η υπό παραίτηση διοίκηση το παίζει σε διπλό ταμπλό. Η εφημερίδα γράφει χαρακτηριστικά: "Τραγελαφικές καταστάσεις εκτυλίσσονται στην ΑΕΚ αναφορικά με το μέλλον του Κώστα Μανωλά. Αφού επί εβδομάδες τον έχουν θέσει μπροστά μπροστά στη βιτρίνα ώστε να βρεθεί κάποιος αγοραστής και να υπάρξουν έσοδα στο ταμείο, χθες αποφάσισαν να τον προσεγγίσουν ξανά και να του προτείνουν ενεργοποίηση της προφορικής συμφωνίας ανανέωσης που είχαν κάνει τον Σεπτέμβριο.
Ολα αυτά θα μπορούσαν να θεωρούνται φυσιολογικά, αν δεν αποκαλυπτόταν αργά το βράδυ πως η διοίκηση της Ενωσης έχει ήδη συμφωνήσει με την Εβερτον για την παραχώρηση του παίκτη! Μύλος!
Το ακόμα πιο τρομερό είναι πως η κουβέντα για υπογραφή νέου συμβολαίου με επέκταση για ακόμα δύο χρόνια και αυξημένες απολαβές είναι άνευ ουσίας. Βλέπετε, η αποκάλυψη του «Goal» για την απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί στην ΑΕΚ λόγω των οικονομικών οφειλών προς τους παίκτες επηρεάζει και το θέμα των ανανεώσεων.

Ακόμα κι αν επιτευχθεί συμφωνία με τον Μανωλά, το νέο συμβόλαιο δεν θα μπορεί να κατατεθεί προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς η Ενωση δεν μπορεί να κάνει νέες εγγραφές. Βέβαια, παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο το αν ο Μανωλάς θα δεχθεί πλέον την πρόταση της ΑΕΚ, καθώς τα δεδομένα έχουν αλλάξει σε σχέση με τον Σεπτέμβριο.

Στην ΑΕΚ πάντως φαίνεται πως παίζουν σε διπλό ταμπλό. Από τη μία κάλεσαν τον παίκτη ώστε να υπάρξει συνάντηση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες -σχεδόν τελειωτικές- επαφές με την Εβερτον για την παραχώρησή του".

SPORTDAY

Έχοντας ως τίτλο "μύρισε... σωτηρία" η εφημερίδα αφήνει σημάδια αισιοδοξίας για το "αύριο" της ΑΕΚ: "Ενεργοποιήθηκαν οι Παππάς, Νοτιάς, η πρωτοβουλία που ανέλαβε ο πρώτος και η ελπίδα που "ζωντανεύει" εν όψει της αυριανής συνάντησης: "Η πρωτοβουλία του Μιχάλη Τροχανά κατάφερε να συγκεντρώσει στο ίδιο τραπέζι τον Νίκο Νοτιά, τον Πέτρο Παππά, τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον Τάκη Κανελλόπουλο, τον Νίκο Κούλη, τον Παντελή Αθηνή, τους Supporters, την Ερασιτεχνική... Σημαντικές παρουσίες, που καλούνται όχι να αναλύσουν τι έφταιξε και η «Ένωση» οδηγήθηκε σε αδιέξοδο, ποιος έφταιγε περισσότερο ή λιγότερο, αλλά να βρουν λύσεις για την επιβίωση της ομάδας τώρα και τη σταδιακή επιστροφή της εκεί που επιτάσσει η ιστορία της.

Η παρουσία των Νοτιά και Παππά επιβεβαιώθηκε χθες και από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Χιώτης επιχειρηματίας θα κάνει ταξίδι-αστραπή από τις ΗΠΑ, κάτι που δείχνει πόσο σημαντική θεωρεί τη συνάντηση αυτή. Άλλωστε από την ομάδα του 2004 είναι ο μοναδικός που εξακολουθεί να εμπλέκεται μετοχικά (και μάλιστα ω

Keywords
Τυχαία Θέματα