O καιρός το Σάββατο (28/1)

Στα πρότυπα των προηγουμένων ημερών το καιρικό σκηνικό του Σαββάτου (28/1), καθώς δεν αναμένεται σημαντική μεταβολή του καιρού.

Αναλυτικότερα, στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές στα ανατολικά και βόρεια. Πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 2 και 9 βαθμών Κελσίου, αλλά στα βόρεια του νομού θα βρεθεί 3-4 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη

προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς χιονόπτωσης ή χιονόνερου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 0 και 5 βαθμών Κελσίου.

Στη δυτική Ελλάδα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί μεταξύ 3 και 13 βαθμών Κελσίου και στην Ήπειρο από -3 έως 6 βαθμούς.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναπτύσσονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 11

Keywords
Τυχαία Θέματα