Μασάδο: Θέλω Ολυμπιακό

Oι πιθανότητες απόκτησης του Φορμίκα είναι πλέον ελάχιστες και στον Ολυμπιακό κοιτάζουν την περίπτωση του Πάουλο Ρικάρντο Ριμπέιρο της Τουλούζ. Ο πορτογάλος μέσος δηλώνει θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα ερυθρόλευκα και να συναντήσει ξανά τον παλιό του συμπαίκτη, Κέβιν Μιραλάς.

Ο Μασάδο αγωνίζεται στην Τουλούζ και ήταν συμπαίκτης του Κέβιν Μιραλάς

στη Σεντ Ετιέν από το 2008 μέχρι το 2009. Οι πρωταθλητές επιθυμούν να αποκτήσουν ως δανεικό τον πορτογάλο και εδώ είναι το πρόβλημα, καθώς η Τουλούζ προτιμά να τον πουλήσει έναντι 4 εκατ. ευρώ.

Κάτι ανάλογο δηλαδή που συμβαίνει και στην περίπτωση Φορμίκα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, στον Ολυμπιακό ποντάρου στην επιθυμία του παίκτη, ο οποίος θέλει να έρθει στην Ελλάδα.

"Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Είμαι ενήμερος. Εχω μιλήσει με τον Κέβιν Μιραλάς με τον οποίον παίζαμε μαζί στην Σεντ Ετιέν και ξέρω πολλά πράγματα για τον Ολυμπιακό", τόνισε συγκεκριμένα ο Ματσάδο στην εφημερίδα "Sportday" και πρόσθεσε:

"Με κολακεύει το ενδεχόμενο να έρθω να παίξω σε αυτή την ομάδα. Γνωρίζω από πρώτο χέρι και τον κόσμο του Ολυμπιακού, έχω παίξει στο γήπεδό του με τη Σεντ Ετιέν και δεν μπορώ να ξεχάσω την ατμόσφαιρα. Είναι δεδομένο ότι θα φύγω από την Τουλούζ. Εγώ έχω τελειώσει από εκεί".

Τέλος, ο Μασάδο τόνισε πως δεν τον νοιάζει με ποιο τρόπο θα γίνει η μεταγραφή: "Η Τουλούζ είπε ότι ζητάει για μένα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, όμως αυτά τα χειρίζεται ο ατζέντης μου. Δεν ξέρω αν μπορούμε να μιλάμε για δανεισμό με οψιόν αγοράς ή για κανονική μεταγραφή. Εγώ θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό και να κάνουμε και πάλι ντουέτο με τον Κέβιν Μιραλάς".

Τη φετινή σεζόν ο Μασάδο έχει αγωνιστεί σε 15 ματς της Τουλούζ (12 ως βασικός) και έχει τρία γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα