Τζιμπούρ: Είμαι περήφανος

21:35 23/10/2011 - Πηγή: AEK365

Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου χειροκρότησαν τον Ραφίκ Τζιμπούρ κατά την στιγμή της αλλαγής του και ο Αλγερινός αμέσως μετά δήλωσε πως ένιωσε περήφανος γι' αυτό.

«Είμαι περήφανος. Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου στην Ελλάδα. Παίζουμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο από παιχνίδι σε παιχνίδι, παρά την κούραση», τα σχόλιο του Τζιμπούρ.

Από την πλευρά του, ο Ιμπαγάσα, είπε:

-για τη νίκη της ομάδας του: «Υπήρχε θέληση στην ομάδα και κίνητρο. Παίξαμε καλά κόντρα σε μια καλή ομάδα, όπως είναι ο Πανιώνιος,

Πετύχαμε τα γκολ που θέλαμε και φτάσαμε στη νίκη».

-για την κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια: «Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί επιθετικά, αλλά επαναλαμβάνω ότι η ηρεμία και η θέληση της ομάδας αποτέλεσαν τα βασικά στοιχεία της νίκης.

-για την απόδοσή του: «Αισθάνομαι καλά και το ευχάριστο είναι ότι και οι συμπαίκτες μου πάνε καλά, με αποτέλεσμα να φαίνεται στο γήπεδο».

-για το δύσκολο πρόγραμμα: Το ξέρουμε ότι έχουμε αρκετά παιχνίδι, αλλά το καλό είναι ότι έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες που μπορούν να μπουν και να βοηθήσουν και νομίζω θα έχουμε μια καλή χρονιά.

-για το χειροκρότημα από φιλάθλους Πανιωνίου: Πάντα είναι πολύ σημαντικό να σε χειροκροτά ο κόσμος, ειδικά όταν ο αντίπαλος. Το χάρηκα πολύ».

-για τις δυσκολίες από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Πάντα είναι δύσκολο, αλλά το ξέραμε».

Μόνχε: Θέλω χρόνο, αλλά...

Τέλος, ο Βισέντε Μόνχε σχολίασε: «Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο, είχα να παίξω πάρα πολύ καιρό. Αρχίσω να προσαρμόζομαι. Είναι θέμα προπονητή πότε θα έχω χρόνο συμμετοχής. Το σημαντικό είναι να μπορέσω να συνεχίσω σε αυτό το επίπεδο που είμαστε αυτή τη στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα