Τσιρίλο: Καλή δουλειά και στις τρεις διοργανώσεις

14:40 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα γκρουπ παικτών ικανό να ανταπεξέλθει και στις τρεις διοργανώσεις και να κάνει καλή δουλειά που είναι και ο στόχος της ομάδας όπως τον περιέγραψε ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Ιταλός αμυντικός τόνισε: "Η κατάσταση είναι γνωστή στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια με το να συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις. Μπορεί να μην ξεκίνησε το Κύπελλο ακόμα, αλλά είναι μια διοργάνωση που την περιμένουμε. Η φιλοσοφία μας είναι να κάνουμε

καλή δουλειά και στις τρεις διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει καλό γκρουπ παικτών για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις αυτές".
Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον ΠΑΟΚ στην θέση του στόπερ με τον κεντρικό αμυντικό να δηλώνει: "Σε αυτή την θέση υπάρχουν παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να παίξουν. Υπάρχει δημιουργικός ανταγωνισμός. Στο τέλος αυτός που καλείται να πάρει την απόφαση είναι ο προπονητής".
Ο Ιταλός αμυντικός ρωτήθηκε αν στο ντέρμπι με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης" θα ήθελε να υπάρχουν και οπαδοί του ΠΑΟΚ με τον Τσιρίλο να απαντά: "Ειδικά στην Ελλάδα θα ήταν κάτι πολύ καλό. Είναι όμορφο σε ντέρμπι να έχει φιλάθλους και των δυο ομάδων. Ξέρω ότι εδώ είναι δύσκολο αλλά γιατί να μην γίνει, όπως γίνεται στο εξωτερικό;".
Τέλος για την δική του παρουσία στην Θεσσαλονίκη, ο Τσιρίλο δήλωσε: "Αισθάνομαι πολύ καλά. Είναι ο τρίτος μου χρόνοςστην ομάδα και αισθάνομαι σημαντικός για το σύνολο. Θέλω να συνεχίσω να κάνω καλά την δουλειά μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα