Λεμονής: Θέλω την νίκη με Ολυμπιακό

13:10 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

Για πολλοστή φορά ο Τάκης Λεμονής θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό, με τον προπονητή του Νέου Πανιωνίου να ξεκαθαρίζει πως θέλει την νίκη στον αυριανό αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Σε δηλώσεις του στο NOVASPORTS, ο Έλληνας τεχνικός αναφερόμενος στην ιδιαιτερότητα που έχει για τον ίδιο η συγκεκριμένη αναμέτρηση τόνισε: "Σίγουρα είναι ιδιαίτερα τα παιχνίδια αυτά για εμένα. Έχω παίξει αρκετές φορές

αντίπαλος με τον Ολυμπιακό. Συνήθως η πρώτη φορά είναι η πιο δύσκολη. Από εκεί και πέρα είμαι σε μια μεγάλη ομάδα και θέλω και εγώ και οι παίκτες του Πανιωνίου να νικήσομε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο. Σίγουρα όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουν την δυναμικότητα του Ολυμπιακού. Από την άλλη εμείς είμαστε μια ομάδα που έχουμε φιλοδοξίες. Νομίζω πως θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι".

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός προέρχεται από την νίκη επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής του Νέου Πανιωνίου δήλωσε: "Σίγουρα η ψυχολογική κατάσταση κάθε ομάδας, εδώ στην Ελλάδα, εξαρτάται πάρα πολύ από τα αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός πήρε μια σημαντική νίκη, άρα έχει καλή ψυχολογία. Νομίζω και η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ που δεν είχαν καλά αποτελέσματα, νομίζω ότι αυτό καμιά φορά τονώνει τον εγωισμό των παικτών. Ποτέ δεν ξέρεις. Το κάθε ματς είναι διαφορετικό. Όπως σας είπα, πιστεύω πως θα είναι μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση".

Από τον Φεβρουάριο του 2002, όταν ο Λεμονής βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Νέος Πανιώνιος δεν είχε κερδίσει ποτέ την πειραϊκή ομάδα με τον Έλληνα τεχνικό να δηλώνει: "Για να είμαι ειλικρινής, είναι κάτι που δεν γνώριζα και το ακούω πρώτη φορά. Δεν νομίζω πως παίζει ρόλο η παράδοση".

Keywords
Τυχαία Θέματα