Τσιώλης: Μας έλειψε η τύχη σήμερα

09:51 10/8/2012 - Πηγή: AEK365
Στην Πορτογαλία ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στο 0-0 με την Μαρίτιμο και σε συνδυασμό με το 1-1 της Τρίπολης αποκλείστηκε από τα πλέι οφ του Europa League με τον Σάκη Τσιώλη να στέκεται στην φάση με το δοκάρι του Ναβάρο και να υποστηρίζει πως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Αστέρα Τρίπολης.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης τόνισε: "Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι γεμάτο συγκινήσεις και ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν
να πάρουν την πρόκριση. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη, κάτι που μας έλειψε σήμερα. Αν ο Ναβάρο δεν είχε σημαδέψει το δοκάρι, όλα θα ήταν διαφορετικά. Φεύγουμε απογοητευμένοι γιατί είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε την νίκη και το εισιτήριο για ην επόμενη φάση. Οι παίκτες μου κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αποχαιρετούμε την Ευρώπη πικραμένοι, αλλά ίσως στην επόμενη ευκαιρία που θα συμμετέχουμε να μπορέσουμε να πάμε πιο μακριά. Θέλαμε την νίκη για να την αφιερώσουμε στον κόσμο και την διοίκηση που έχουν κάνει τόσα πολλά για την ομάδα, ειδικά για έναν φίλαθλο μας που θα υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς αύριο. Συγχαρητήρια στην Μαρίτιμο και καλή επιτυχία για την συνέχεια. Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης σαν ομάδα".

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα