Το «άδειασμα» και το ξεκαθάρισμα

08:21 10/8/2012 - Πηγή: AEK365
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ

«ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝ», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει πως: Τα μέλη της «ομάδας Μαύρου» αποφάσισαν λίγες ημέρες πριν τη ΓΣ ότι δεν μπορούν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος και καλούν (όπως όλοι) τους μετόχους να πληρώσουν. Όταν ζητούσαν να μπουν στο ΔΣ δεν γνώριζαν την οικονομική κατάσταση και το χάος που είχε αφήσει η ομάδα του 2004; Τώρα που ξεπουλήθηκαν τόσοι παίκτες ανακάλυψαν την... Αμερική;». Επίσης, σε άλλο θέμα η «Κιτρινόμαυρη» αναφέρει ότι: «Με παρέμβαση «Τίγρη» έκλεισε τον Κουτρουμπή!».

ΩΡΑ

ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«ΩΣ ΕΔΩ!», είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας, η οποία τονίζει ότι: «Ο Θωμάς Μαύρος μετά από τη χθεσινή μαραθώνια σύσκεψη για τα οικονομικά της ΠΑΕ, βάζει το μαχαίρι στο κόκαλο». «Έτσι δεν βγαίνει, όσο και να προσπαθούμε», τονίζει στην Ωρα των Σπορ. Θα μιλήσει στον κόσμο για την πραγματική κατάσταση και θα αποδώσει ευθύνες. Έπαθε σοκ με τα στοιχεία που του τέθηκαν υπόψη. «Όσο παλεύεται, θα το παλέψω», τονίζει ο Θ(ε)ωμάς, αλλά δεν θα πάρει πάνω του τη διάλυση της ΑΕΚ. Επίσης, η εφημερίδα αναφέρεται στον αγώνα δρόμου που θα κάνει η ΑΕΚ έως τις 21 Αυγούστου για να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό και στην επιθυμία του Σιαλμά να αποχωρήσει.

SPORTDAY

«ΠΛΗΡΩΣΤΕ», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία επισημαίνει ότι: «Η τρύπα της ΠΑΕ είναι μεγάλη και πριν αποχωρήσει, ο Μαύρος θα ζητήσει να την καλύψουν οι μέτοχοι!». Σε άλλα θέματα της ΑΕΚ, η Sportday τονίζει ότι: « Έκλεισαν Φουρτάδο και Κουτρουμπής. Να φύγει ζήτησε ο Σιαλμάς».

GOAL

«ΤΟΝ ΛΕΝΕ Θ(Ε)ΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ», είναι ο τίτλος του Goal, το οποίο τονίζει ότι: «"Ο καθένας που έφερε την ομάδα σε αυτό το σημείο ας αναλάβει την ευθύνη του", το μήνυμα του Μαύρου».

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα