Τσιάρτας: Δεν πρότεινα εγώ ή ο Κορδέρο τον Ντίαζ

14:51 28/6/2014 - Πηγή: AEK365

Σημερινό δημοσίευμα ήθελε τον Μίγκελ Κορδέρο να είναι εκείνος που πρότεινε στην ΑΕΚ τον Όσκαρ Ντίαζ, ενώ τονιζόταν και η παρουσία του Βασίλη Τσιάρτα σε αυτή την ιστορία. Με δηλώσεις του όμως στο gazzetta.gr ο παραλίγο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ

έδωσε τη δική του εκδοχή για το θέμα: «Ουδέποτε ο Κορδέρο ασχολήθηκε ή θα ασχοληθεί με τέτοιου είδους υποθέσεις. Στην πραγματικότητα δεν περνάει καν από το μυαλό του να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση», τόνισε ξεκάθαρα ο πρώην άσος της ΑΕΚ και εκπρόσωπος του Ισπανού μέσου της Ένωσης και συνέχισε:

«Ποτέ δεν πρότεινα εγώ τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ και αν κάποιος έχει οποιοδήποτε στοιχείο που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο, τον προκαλώ να το βγάλει στην δημοσιότητα και να με εκθέσει. Εξάλλου προσωπικά δεν είμαι της τακτικής οποιαδήποτε υπόθεση αναλαμβάνω να διαρρέει το παραμικρό γεγονός προτού ολοκληρωθεί θετικά η αρνητικά η κάθε περίπτωση πόσο μάλλον το όνομα του ποδοσφαιριστή που μπορεί να έχω προτείνει. Αυτά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν είτε για τον Κορδέρο είτε για μένα ανήκουν στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας κάποιων που αρέσκονται σε τέτοιου είδους μεθοδολογία».

Keywords
Τυχαία Θέματα