Ο συγκλονιστικός λόγος προπονητή στους παίκτες του

14:38 28/6/2014 - Πηγή: AEK365

Τη φετινή σεζόν, όλοι στη Σιένα ήξεραν πως στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου η ομάδα μπάσκετ θα εξαφανιζόταν από τον μπασκετικό χάρτη και θα άρχιζε πάλι από το μηδέν, λόγω πολλών χρεών, ωστόσο κατάφερε να φτάσει μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος και να χάσει τον τίτλο στο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι.
Μετά το τέλος του αγώνα και την απώλεια του πρωταθλήματος, ο προπονητής της Σιένα, Μάρκο Κρέσπι μίλησε στους παίκτες του. Διαβάστε την ομιλία του:
"Έπειτα από αυτή τη σεζόν, η ζωή μου, όχι ως κόουτς, αλλά ως ανθρώπου, θα είναι διαφορετική. Ως άνθρωπος, προσπαθώ

κάθε φορά να ακολουθώ ένα όνειρο, να πιέζω τον εαυτό μου να απολαμβάνει κάθε μέρα. Θα είναι δύσκολο η καθημερινότητα για εμένα, από αύριο.
Δεν ξέρω αν θα κοουτσάρω άλλη ομάδα, αλλά ξέρω πως αυτή η σεζόν ήταν ένα όνειρο για εμένα, ως άνθρωπο και ως κόουτς. Αυτά που καταφέρατε, αυτά που καταφέραμε όλοι μαζί, είναι ονειρικά.
Απόψε, οι άλλοι τύποι... έκλεψαν τον τίτλο μας, γιατί είναι πιο πλούσιοι. Πιστέψτε με, όμως, πως όλοι πιστεύουν ότι εμείς είμαστε οι νικητές. Όλοι. Θέλω να σας πιέσω να αισθανθείτε έτσι, γιατί το αξίζετε. Δεν είναι ώρα να λυπόμαστε. Είναι ώρα να απολαύσουμε αυτό που κάναμε.
Ο μόνος που έχει πρόβλημα, από όλους μας, είμαι εγώ. Γιατί porca puttana, πρέπει να βρω ένα άλλο όνειρο, γιατί εσείς πραγματοποιήσατε αυτό που είχα από την ημέρα που ξεκίνησα την προπονητική. Σας ευχαριστώ για αυτό".

Δείτε βίντεο ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα