Τσάμπιονς Λιγκ: Preview 6ης αγωνιστικής

07:54 10/12/2013 - Πηγή: AEK365

1ος Όμιλος

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ
Γήπεδο: Old Trafford, Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)
Ένας βαθμός αρκεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου αν και η πρωταθλήτρια Αγγλίας χρειάζεται την νίκη μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στην Premier League. Τους τρεις βαθμούς θέλει και η Σαχτάρ Ντόνετσκ προκειμένου να τερματίσει πρώτη στον όμιλο ενώ της

κάνει και η ισοπαλία αρκεί να μην κερδίσει η Μπάγερ Λεβερκούζεν την αδιάφορη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η ουκρανική ομάδα προκρίνεται και με ήττα αρκεί να χάσει και η Λεβερκούζεν.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Γήπεδο: San Sebastian, Διαιτητής: Τομ Χάγκεν (Νορβηγία)
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν θέλει νίκη και μόνο νίκη κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ ελπίζοντας πως την ίδια ώρα η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα φύγει ηττημένη από την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

1.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 11 (11-3)
2.Σαχτάρ 8 (7-5)
3.Λεβερκούζεν 7 (8-10)
4.Σοσιεδάδ 1 (1-9)

2ος Όμιλος

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Γήπεδο: Parken, Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)
Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αδιάφορη αλλά η Κοπεγχάγη έχει ελπίδες για το Europa League αρκεί να κερδίσει ή να φέρει ισοπαλία και την ίδια στιγμή να χάσει η Γαλατάσαραϊ από την Γιουβέντους στην Κωνσταντινούπολη.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Novasports 3)
Γήπεδο: Ali Sami Yen, Διαιτητής: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)
Η Γιουβέντους θέλει να φύγει από την Κωνσταντινούπολη τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας για να προκριθεί ενώ η Γαλατάσαραϊ θέλει μόνο την νίκη. Αν δεν κερδίσει η τουρκική ομάδα τότε για να προκριθεί στο Europa League θα πρέπει η Κοπεγχάγη να χάσει από την Ρεάλ Μαδρίτης.

1.Ρεάλ Μαδρίτης 13 (18-5)
2.Γιουβέντους 6 (9-8)
3.Γαλατάσαραϊ 4 (7-14)
4.Κοπεγχάγη 4 (4-11)

3ος Όμιλος

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Novasports 1)
Γήπεδο: DA LUZ, Διαιτητής: Μαρκ Κλάτενμπεργκ (Αγγλία)
Η Μπενφίκα για να προκριθεί στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό του Ολυμπιακού κόντρα στην Άντερλεχτ στο Φάληρο.

1.Παρί Σεν Ζερμέν 13 (15-3)
2.Ολυμπιακός 7 (7-7)
3.Μπενφίκα 7 (6-7)
4.Άντερλεχτ 1 (3-14)

4ος Όμιλος

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Novasports7)
Γήπεδο: Alllianz Arena, Διαιτητής: Νταβίντ Μπορμπαλάν (Ισπανία)

Η Μπάγερν Μονάχου αρκείται στον ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση ενώ η Μάντσεστερ Σίτι παίρνει την πρωτιά αρκεί να κερδίσει με σκορ μεγαλύτερο του 3-1 με το οποίο είχε χάσει στο ματς του πρώτου γύρου από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Και οι δυο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους "16".

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
Γήπεδο: Struncovy Sady Stadion, Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τερματίζει τρίτη και συνεχίζει στους "32" του Europa League ακόμη και με ήττα από τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία, εφόσον δεν... ανατραπεί το 3-2 με το οποίο είχε νικήσει στη Ρωσία. Αυτό είναι και το μόνο σενάριο που χαρίζει την πρόκριση στους Τσέχους.

1.Μπάγερν Μονάχου 15 (15-2)
2.Μάντσεστερ Σίτι 12 (15-8)
3.ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (7-15)
4.Πλζεν 0 (4-16)

Keywords
Τυχαία Θέματα