Ένταση μεταξύ βουλευτών της ΧΑ - Χρυσοχοΐδη

00:33 10/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ένταση μεταξύ χρυσαυγιτών και του υπουργού Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη επικράτησε στη Βουλή. Αφορμή η φραστική επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΧΑ Αρτέμης Ματθαιόπουλος κατά την κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την επανεκκίνηση των έργων των οδικών αξόνων.

Απευθυνόμενος προς τον υπουργό Υποδομών ο κ. Ματθαιόπουλος τού είπε πως «δεν θέλω να αντιπαρατεθώ με έναν αδιάβαστο υπουργό, έναν υπουργό που δεν έχει διαβάσει το μνημόνιο

που μας έφερε σε αυτό το έσχατο σημείο».

Επικαλούμενος όσα είπε προσφάτως ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή σχετικά με τη δημιουργία τεμένους στην Αττική, όπου είπε ότι οι χρυσαυγίτες που αντιτίθενται έχουν τα ίδια μυαλά με τους Τούρκους που θέλουν να κάνουν την Αγιά Σοφιά τζαμί, του είπε πως «τα δικά σας μυαλά είναι αυτά που έχουν φτάσει τη χώρα σε αυτό το σημείο, που είχατε έναν πρώην πρωθυπουργό που ήθελε να αλλάξει αλυσίδα στο ποδήλατο εν κινήσει».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης πήρε το λόγο και φανερά οργισμένος απάντησε στον κ. Ματθαιόπουλο: «Δεν σας φοβάται, ούτε ο λαός σας φοβάται. Δεν έπρεπε να είστε εδώ, έπρεπε ήδη να έχετε φύγει από την χώρα. Σας γνωρίζω από παλιά, δεν είστε τίποτα άλλο παρά άμυαλοι και επικίνδυνοι, είστε δειλοί και μαχαιροβγάλτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα