''Τρομερή δουλειά ο Οζίλ''

10:32 9/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το εγκώμιο του Μεσούτ Εζίλ έπλεξε ο Αϊτόρ Καράνκα, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Βαγιαδολίδ. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός πέτυχε δύο γκολ και είχε μία ασίστ στο τέρμα του Καρίμ Μπενζεμά στη χθεσινή αναμέτρηση. Ωστόσο, ο βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε ότι «ξέρουμε ποιος είναι ο Μεσούτ και τι μπορούμε να περιμένουμε από εκείνον».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αϊτόρ Καράνκα στη συνέντευξη Τύπου

Για την ανατροπή της Ρεάλ στο χθεσινό ματς με την Βαγιαδολίδ: «Κάναμε τα ίδια λάθη

στην άμυνα, αλλά πρέπει να κρατήσουμε το γεγονός ότι είχαμε ακρίβεια στην επίθεση. Καταφέραμε να διορθώσομε τα λάθη μας και αυτό έφερε την ανατροπή για την ομάδα μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για τις αλλαγές που υπήρξαν στην άμυνα: «Με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου ημιρόνου αποφασίσαμε να αλλάξουμε τον Νάτσο (σ.σ.: στη θέση του πέρασε ο Ντι Μαρία). Έκανε καλή δουλειά, όμως με αυτό το 2-2 θέλαμε να αποκτήσουμε περισσότερο επιθετικότητα και έτσι σκέφτηκε ο Ζοσέ (Μουρίνιο). Μετά αλλάξαμε τον Αρμπελόα (σ.σ: στη θέση του πέρασε ο Μόντριτς) και περάσαμε τον Τσάμπι (Αλόνσο) στο κέντρο για να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Μία τακτική αλλαγή, αλλά στόχος μας ήταν το αποτέλεσμα».

Για την εμφάνιση του Μεσούτ Εζίλ: «Ήταν καλός, όχι μόνο για τα γκολ ή για τις ασίστ. Έκανε ό,τι ακριβώς χρειαζόταν, έκανε καταπληκτική δουλειά χωρίς την μπάλα. Ξέρουμε ποιος είναι ο Μεσούτ και τι μπορούμε να περιμένουμε από εκείνον».

Για το αποψινό ματς της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Μπέτις: «Εμείς κάναμε τη δουλειά μας, τώρα περιμένουμε και θα δούμε πώς θα έρθουν τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων».

Keywords
Τυχαία Θέματα