Βαλβέρδε: «Δείξαμε χαρακτήρα»

10:12 9/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το ντεμπούτο του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Βαλένθια ήταν άκρως επιτυχημένο καθώς συνδυάστηκε με την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας στην εφετινή σεζόν! Ωστόσο ο τεχνικός των «νυχτερίδων» στάθηκε περισσότερο στον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν οι παίκτες του μετά από τη βαριά ήττα στο Μεστάγια στην περασμένη αγωνιστική.

«Η νίκη ήταν σίγουρα πολύ σημαντική. Η Οσασούνα ως αντίπαλος απαιτεί πολλή δουλειά», σχολίασε ο Βαλβέρδε

ο οποίος πρόσθεσε...

«Το περισσότερο σημαντικό ήταν η συμπεριφορά και ο χαρακτήρας που έδειξαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Προέρχονταν από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για αυτούς, με αλλαγή προπονητή και μια μικρή κρίση στην ομάδα που ακολούθησε. Οι παίκτες σήμερα έδειξαν τις ικανότητές τους και το μέταλλο που είναι φτιαγμένοι. Η νίκη είναι αποκλειστικά δική τους», τόνισε για να καταλήξει αναφερόμενος στην ατυχία του Γκάγκο, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από μόλις πέντε λεπτά συμμετοχής...

«Περιμένουμε να μάθουμε τι ακριβώς έχει. Ο Αλμπέλδα -τώρα- είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και μας προσέφερε πολλά. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα