Η αγωνία για Βιντιάδη και οι... υπολογισμοί

09:42 9/12/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Για έκκληση γεμάτη αγωνία προς την πλευρά Βιντιάδη, από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ γράφει η εφημερίδα, τονίζοντας χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της: "Την επίσπευση των διαδικασιών για την είσοδο των υποψήφιων επενδυτών στην ΠΑΕ είναι το «μήνυμα» που έστειλαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στον Δημήτρη Βιντιάδη. Αυτό που μεταφέρθηκε στον υποψήφιο αγοραστή και είχε συζητηθεί στο πρόσφατο Δ.Σ. της Ένωσης είναι πως πρέπει

να δοθεί λύση εδώ και τώρα.

Το γεγονός ότι πρόκειται για υπόθεση αρκετών εκατομμυρίων ευρώ δικαιολογεί την καθυστέρηση που έχει σημειωθεί, όμως ο «Δικέφαλος» έχει έναν μήνα ζωής και πλέον η κατάσταση είναι στο χέρι του Βιντιάδη, ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί δημόσια.

Αυτό έχει προκύψει από την εντύπωση που έχει δοθεί ότι κάτι συμβαίνει και έχει μπει «φρένο» στην υπόθεση από την Αγγλία. Ο Έλληνας επιχειρηματίας αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει τεράστια αγωνία και άγχος για το πώς θα καταλήξει η υπόθεση και αυτή τη φορά εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να απευθυνθεί επισήμως προς τους οπαδούς της ομάδας.

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Βιντιάδη αναφέρουν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αφού ο ίδιος παραμένει «ψημένος» να μπει στην ΠΑΕ. Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ δεν μπορεί να ζήσει με... ενδιαφέρον και χρειάζεται πράξεις - δηλαδή ρευστό - και άμεσα".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για "άλλο λογαριασμό, απ' αυτόν του Βιντιάδη, κάνουν οι Άγγλοι", γράφει σήμερα η ΏΡΑ, εξηγώντας: "Ο Χάρις και οι υποψήφιοι... συμπαίκτες κάνουν διαφορετικούς υπολογισμούς και προβληματίζονται για το τελικό ποσό που προκύπτει. Ο Βιντιάδης θωρεί ότι με τα χρήματα που θα ήταν διαθέσιμα τώρα αν έπαιρνε το "πράσινο φως" να προχωρήσει άμεσα, μπορούσε να τρέξει το πλάνο χωρίς πρόβλημα. Αλλιώς όμως το βλέπουν οι Άγγλοι".

LIVE SPORT

"Στο κενό η προσπάθεια για δάνειο από τη Seymour", γράφει η εφημερίδα για την ΑΕΚ, προσθέτοντας ότι από την Τρίτη και μετά θα υπάρξουν εξελίξεις με τον Βιντιάδη.

GOAL

Bιντιάδη συνέχειας και στο Goal: "Αδειάζει η κλεψύδρα", γράφει η εφημερίδα η οποία στο ρεπορτάζ τονίζει χαρακτηριστικά: "Φτάσαμε αισίως στην 9η Δεκεμβρίου. Τέσσερις σχεδόν μήνες μετά τη δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος του Δημήτρη Βιντιάδη για την είσοδό του στην ΠΑΕ ΑΕΚ και λίγο πριν από την αλλαγή του έτους το πολύκροτο σίριαλ οδεύει προς το τέλος του.

Αν αυτό θα είναι ευχάριστο για την Ενωση ή όχι θα αποδειχθεί πολύ σύντομα. Προς το παρόν οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται εν αναμονή της ψήφισης του φορολογικού νομοσχεδίου (μέχρι την προσεχή Πέμπτη), της ολοκλήρωσης των επαφών για το «κούρεμα» του χρέους με τους Δέλλα, «Λύμπε», Καφέ, Γεωργέα και τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ (θα πραγματοποιηθούν μετά το ματς με τον Ατρόμητο) και της εξασφάλισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.

Μια σειρά εκκρεμοτήτων που προστίθενται στα πολλαπλά κωλύματα που παρουσιάστηκαν από την πρώτη μέρα που το ενδιαφέρον του Βιντιάδη είδε το φως της δημοσιότητας...."

Keywords
Τυχαία Θέματα