Τρίτο ντέρμπι στην σειρά

12:54 30/3/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A 30η αγωνιστική

Οκτώ αγωνιστικές απέμειναν για την λήξη του ιταλικού πρωταθλήματος και η μάχη ανάμεσα στην Μίλαν και την Γιουβέντους για την κατάκτηση του τίτλου "φουντώνει". Η Γιουβέντους βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν και υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Νάπολι με στόχο την νίκη που θα την κρατήσει σε επαφή με την κορυφή. Πρόκειται για το τρίτο στην σειρά ντέρμπι που θα δώσουν οι παίκτες του Κόντε καθώς είχε προηγηθεί η ρεβάνς με την Μίλαν για το Κύπελλο και το παιχνίδι

με την Ίντερ την περασμένη αγωνιστική. Από την μεριά της η Νάπολι, θέλει να διορθώσει την "γκέλα" της προηγούμενης εβδομάδας όταν ενώ κέρδιζε με 2-0 τελικά ισοφαρίστηκε από την Κατάνια μένοντας πίσω στο κυνήγι της τρίτης θέσης.

Η οποία Κατάνια υποδέχεται την Μίλαν με στόχο να διατηρήσει το καλό σερί που έχει έχοντας χάσει μόλις μια φορά στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Ωστόσο, η πρωταθλήτρια Μίλαν θέλει οπωσδήποτε την νίκη προκειμένου να διατηρήσει την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την Γιουβέντους και να πάει με καλή ψυχολογία στο "Καμπ Νου" για την ρεβάνς του 0-0 με την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σημειώνεται πως η Μίλαν την εφετινή σεζόν έχει δέκα εκτός έδρας νίκες, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα.

Τέλος, η Ίντερ στην μετά-Ρανιέρι εποχή υποδέχεται την Τζένοα στο ντεμπούτο του Στραματσιόνι στην τεχνική ηγεσία με τον νεαρό τεχνικό να θέλει να ξεκινήσει με νίκη την καριέρα του στην Ίντερ προσπαθώντας να βοηθήσει την ομάδα να βγει του χρόνου στην Ευρώπη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής στην Serie A
Σάββατο 31/3
Κατάνια-Μίλαν (19:00)
Πάρμα-Λάτσιο (21:45)
Κυριακή 1/4 (16:00)
Ρόμα-Νοβάρα (13:30)
Μπολόνια-Παλέρμο
Κάλιαρι-Αταλάντα
Φιορεντίνα-Κιέβο
Ίντερ-Τζένοα
Λέτσε-Τσεζένα
Σιένα-Ουντινέζε
Γιουβέντους-Νάπολι (21:45)

Keywords
Τυχαία Θέματα