Τρίποντο με Ασίς και Σκέμπρι

19:18 10/1/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ- 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ερμής Α.-ΑΕΚ: 0-4
(Μοντέιρο 11', 32', Βιέρα 70', Λαρένα 73')

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες για την ΑΕΚ, που νίκησε εύκολα τον Ερμή μέσα στην έδρα του με 4-0. Η ομάδα της Λάρνακας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και νίκησε κατά κράτος τον αντίπαλο της. Από την άλλη, οι "φτεροπόδαροι" ήταν υπό των περιστάσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Δύο γκολ πέτυχε

ο Μοντέιρο, στο ντεμπούτο του με την "κιτρινοπράσινη" φανέλα, ένα ο Βάντερ και ένα ο Λαρένα. Μετά την σημερινή εμφάνιση, η ΑΕΚ απέδειξε πως θέλει το παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια να θεωρηθεί ως μία κακή παρένθεση.

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ 2-0
(11' Ασίς, 89' Σκέμπρι)
Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Ομόνοια που κέρδισε 2-0 τον Εθνικό Άχνας σημειώνοντας τη τρίτη της νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 11ο λεπτό άνοιξαν το σκορ όταν, έπειτα από ωραία συνεργασία, ο Ράμος έδωσε στον Κιρμ, εκείνος πάσαρε στον Ασίς που πλάσαρε για το 1-0.
Η καλύτερη στιγμή για τον Εθνικό Άχνας ήρθε πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου όταν από λάθος του Λεάντρο, ο Πογιατζής μπήκε στη περιοχή, ξεπέρασε τον Βραζιλιάνο αμυντικό, σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, ο Μορέιρα, έδιωξε με τα πόδια.
Στο δεύτερο μέρος, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον Εθνικό Άχνας όταν στο 61ο λεπτό ο διαιτητής δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Έβερτον, απόφαση λανθασμένη καθώς φαίνεται πως ο αμυντικός του Εθνικού Άχνας δεν κάνει ούτε φάουλ.
Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Ομόνοια πίεσε για το δεύτερο γκολ και τα κατάφερε στο 89ο λεπτό. Σέντρα του Γκαρθία στη περιοχή, ο αμυντικός του Εθνικού Άχνας, ο Ταλ, γλιστράει και ο Σκέμπρι πλασάρει για το τελικό 2-0.

Νέα Σαλαμίνα-Δόξα Κατωκοπιάς 1-0
(35' Ενρίκε)
Επιτέλους νίκη για τη Νέα Σαλαμίνα η οποία πήρε τρίποντο για πρώτη φορά από τις 6 Οκτωβρίου κερδίζοντας 1-0 τη Δόξα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 35ο λεπτό από τον Ενρίκε έπειτα από συνδυασμό με τον Λεόν. Η Νέα Σαλαμίνα ήταν σαφώς καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες ενώ αντίθετα, η Δόξα έκανε μόλις μια φάση σε όλο τον αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα