Τρία «όχι» σε ΟΣΦΠ από Κουίνσι

09:33 14/8/2012 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της εφημερίδας "GOAL NEWS" αποκαλύπτει πως ο Ολυμπιακός προσπάθησε τρεις φορές να προσεγγίσει τον Κουίνσι εισπράττοντας ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις από τον Γκανέζο χαφ.
Την περίοδο που ο Κουίνσι δεν μπορούσε να τα βρει με τον Παναθηναϊκό στέλεχος του Ολυμπιακού εμφανίζεται να προσέγγισε τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή

με την τελευταία "κρούση" να γίνεται πριν από τρεις ημέρες.
Ο λόγος που απέρριψε ο Κουίνσι τις προτάσεις του Ολυμπιακού ήταν γιατί, όπως λέγεται από το περιβάλλον του, δεν ήθελε να προδώσει τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς και τον κόσμο της ομάδας. Μάλιστα ο Γκανέζος χαφ ισχυριζόταν πως αν δεν τα έβρισκε με τον Παναθηναϊκό θα πήγαινε στο εξωτερικό όπου είχε πρόταση από την Φορτούνα Ντίσελντορφ.
Τελικά ο Κουίνσι έμεινε στους "πράσινους" και σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Πάντως χθες δεν δηλώθηκε στην λίστα που δόθηκε στην UEFA για τα παιχνίδια των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάλαγα αλλά ο Παναθηναϊκός έχει το δικαίωμα να κάνει μια αλλαγή ακόμα και μια μέρα πριν το παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα